tisdag 11 december 2012

Zoya Ziv

Äntligen har jag hittat ett guldlack som jag faktiskt gillar att ha på mig!

Kanske är det att det här har en ganska varm ton i och med att det går mer mot brunt. Det finns till och med lite små bruna flakes i.

Det är förstås Zoya Ziv som jag pratar om, alltså ett guldlack som är snyggt och lätt att måla med. Jag har tre lager för täckning. På bilderna har jag inget topplack eftersom jag egentligen la på det här av en speciell anledning som jag visar senare i veckan. Torktiden var bra och som vanligt är jag kär i Zoyas pensel och kork. Ja, faktiskt i hela flaskan för jag tycker dom är så fina!

Ziv är ett av Zoyas jullack och faktiskt tycker jag att det hör hemma väldigt bra i en julkollektion. Så bra att jag hade det på makens julfest med lite special effects på.

Det jag kan känna är lite sorgligt är att jag bara har ett lack kvar från Ornate att testa och det är Storm. Det lacket som jag ville ha mest av allt ur kollektionen. Förhoppningsvis så gör det mig inte besviken.


Finally I found a gold polish that I actually like to wear!

Perhaps it's because this has a pretty warm tone in it and leans more toward brown. There are even some small brown flakes in.

It's of course Zoya Ziv that I'm talking about, that is a gold polish that is neat and easy to apply. I have three layers on for coverage. In the pictures, I have no top coat because I actually applied this for a special reason that I will show you later this week. Drying time was good and as usual, I'm in love with Zoya's brush and cork. Yes, actually in the whole bottle because I think they are so nice!

Ziv is one of the polishes from Zoya's Christmas collection Ornate and actually I think it fits in very good in aChristmas collection. So good that I had it on when we I attended my husband's works Christmas party but then with some special effects on.

What I feel is a bit sad is that I only have one polisht left to try from the Ornate collection and it's Storm. The polish that I wanted most of all from the collection. Hopefully it does not disappoint me.

21 kommentarer :

 1. Åh håller med, det är inte alla guldlack som är snygga, men detta var riktigt vackert. Nog som du säger att det är en varm ton i. Jag gillar det verkligen.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Jag gillar verkligen det här vilket är ovanligt när det gäller mig och guldlack :)

   Radera
 3. Wow! Riktigt snyggt. Längtar till julafton. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, du har ju ett härligt paket att se fram emot på julafton :)

   Radera
 4. Åh, fick hem min flaska idag. Så himla fint!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också Ziv och den verkar lite kameleontig för på mig kändes den väldigt sval och nästan lite "silvrig". En kall guldton, liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skumt, men ändå kul att samma lack kan vara så olika på olika personer.

   Radera
 6. Ja, det här såg ju faktiskt riktigt fint ut! Guld är ju annars ofta svårt, tycker jag. Det gäller verkligen att nyansen passar ens hudton. Det här såg strålande ut på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag gillade verkligen att bära det här.

   Radera
 7. I'm pretty sure that Storm won't disappoint you! :)

  SvaraRadera
 8. Vilket snyggt lack :)!

  Jag har en tävling hos mig nu där du kan vinna ett valfritt Qube spel, var gärna med och tävla! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint är det :)

   Jag har varit inne och tävlat. Älskar frågespel.

   Radera
 9. Jättefint, men inget hittills slår Orly's Luxe :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte Orly lacket, får spana in det.

   Radera
  2. Måste ha Ziv alltså! Luxe har jag på naglarna nu, för andra gången (det är lite ovanligt att jag bär ett lack jag redan har burit, så det säger ganska mycket). Men Ziv och Luxe är ganska olika, vad jag kan se, så du lär inte gilla Luxe. Det är ljust guldigt liksom.

   Radera
 10. Tror inte det är favorit guldlacket men det är absolut snyggt!!

  SvaraRadera
 11. Jag gillar inte guldlack men tack vare dina bilder på lacket söker jag med blåslampa i lacka-bytgruppen efter lilla siv.. =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!