onsdag 5 december 2012

Blue Bells Snow!

Alltså, bara sen i lördags så har jag lackat om med det här lacket tre gånger! Först på mina långa naglar som nu är borta. Sen gjorde jag en variant av manikyren ni ska få se idag och nu så blev det en riktig vintermanikyr. Som ni förstår så gjorde China Glaze Blue bells ring ett riktigt bra intryck på mig.

Jag provade först den här manikyren med Konads silvriga speciallack och det var riktigt snyggt, men väldigt diskret och faktiskt helt omöjligt att fånga på bild, så jag gjorde om den igen med vitt speciallack från Konad istället och fina små snöflingor från Konad M59 brickan.

Jag tycker det här blev ett riktigt lyckat resultat. Vintrig, juligt och mysigt med den underbara blå färgen som bas. Även det här var svårt att fota, men det beror mest på att Blue bells ring är så glansigt så att det blir svårt att se mönstret riktigt.

Flingorna är placerade på olika ställen helt medvetet. För snö kommer faktiskt inte ner från himlen symetriskt!

So, just since Saturday I have painted with this polish three times! First on my long nails that are now gone. Then I did a variation of the manicure you'll see today, and now it a third version that became a real winter manicure. As you can imagine China Glaze Blue bells ring really made a good impression on me.

I tried this first with Konad silver special paint and it was really neat, but very subtle and actually quite impossible to photograph, so I did it again with white special polish from Konad instead and tiny snowflakes from Konad M59 plate.

I think this is a real success. Wintry, Christmas like and cozy with the lovely blue color as the base. Even this was difficult to photograph, but it's mostly because the Blue bells ring is so shiny that it becomes difficult to see the pattern on it.

The flakes are disposed in different places fully conscious. The snow will not actually fall down from heaven symmetrical!


24 kommentarer :

 1. alltid vackert med snöflingor!

  SvaraRadera
 2. Jättevackert!! :) Kul när man hittar ett sådant lack som man vill använda direkt igen!
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen kul när man hittar en sån här pärla!

   Radera
 3. Såå fint!! Det är ju det som är extra snyggt att det sitter olika på varje finger. Har du stämplat på mönstret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det är stämplat och jag gillar också när det inte är symetriskt.

   Radera
 4. Usch vad jag grämer mig att jag inte la det här lacket i kundkorgen senast jag gick lös på TD :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur är så lär det nog finnas kvar till försäljning ett bra tag till :)

   Radera
 5. Vilken underbar vintermanikyr! Snöflingorna passar jättebra över blått!

  SvaraRadera
 6. pretty snowflake manicure :)

  SvaraRadera
 7. Åh vad fint! Passade jättebra med snöflingorna.

  SvaraRadera
 8. Jättefint!
  Så passande just idag för här i Stockholm har vi riktig snöstorm! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar snöflingor på naglarna, men alltför mycket vitt utanför fönstret är inte riktigt min grej ;)

   Radera
 9. Jag har haft det här lacket stående oanvänt i min hylla men efter att ha swatchat det på sticka så åkte det genast fram bland de lacken som jag planerar att fota i helgen. Så extremt snyggt! Och dina snöflingor passade ju perfekt till!

  SvaraRadera
 10. Ojdå, tre gånger på en vecka - inte dåligt! Jag har ju inte tänkt köpa detta, men kanske borde jag tänka om då. :-)

  SvaraRadera
 11. Dina stämplingar är alltid så jämna och fina, lätt avundsjuk;)

  SvaraRadera
 12. ooohhh I plan on wearing this polish on Monday!!! i'm glad to see it's so gorgeous! Love your snowflakes =)

  SvaraRadera
 13. Får bli ett köp av detta.. tror redan jag har det inskrivet på önskelistan.. =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!