fredag 7 december 2012

Holofredag - Zoya Aurora

Nu så är jag nöjd med mitt älskade Zoya igen!

Jo, när jag visade Rekha häromdagen var jag ju inte helt nöjd med formulan, men nu är allting som vanligt igen.

Zoya Aurora är ett alldeles underbart lila lack, med en lite blygsam holoeffekt, men ack så vacker. Återigen ett holo som jag gillar lika mycket när det inte är massa ljus som reflekteras i det som när det är det.

Formulan var återigen gamla hederliga Zoya. Alltså bra och lättarbetad. Jag upplevde det här som lite skirt så jag har fyra lager på. Men det gör inget för torktiden var bra och som sagt det är så lätt att måla på.  Över det hela har jag ett lager av Poshé. Det ångrade jag lite för mitt har tappat glansen lite grann. Börjar bli gammalt, skulle nog öppnat min nya fina flaska Seche istället.

Behöver ni ett nytt lila lack till jul? Köp det här!Ok, I'm back to being happy with my beloved Zoya again!

Well, when I showed Rekha the other day, I was not entirely happy with the formula, but now everything is back to normal.

Zoya Aurora is an absolutely wonderful purple polish, with a little modest holoeffect, but oh so beautiful. Again a holo that I like just as much when there are no light reflected in it as when it is.

The formula was back to Zoya standard again. So good and easy to work with. I experienced this as a bit sheer so I have four layers on. But it does not matter because the drying time was good and as I said it's so easy to apply. Over it all, I have a stock of Poshé. That I regretted a bit since my Poshé has lost it's luster a bit. Starting to get old, probably should have opened my new bottle of Seche instead.

Do you need a new purple polish for Christmas? Buy it this one!

20 kommentarer :

 1. Mitt favvolack just nu tillsammans med blaze :)
  urtjusigt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är supervacket, men Blaze är nog ännu vackrare!

   Radera
 2. Aurora är ett av mina favoritnamn,så jag hade lätt kunna köpa det enbart för namnets skull. Men att lacket är supersnyggt är en väldigt stor bonus ;)

  SvaraRadera
 3. Ursnyggt!
  Det här ska jag skaffa. Dina bilder är så fina, jag vet att jag verkligen kommer att gilla det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också säker på att du kommer gilla det :)

   Radera
 4. Det är urtjusigt! Tyvärr är inte lila riktigt min grej, annars hade jag nog skaffat det direkt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska du nog kolla in Blaze eller Storm. Lika fina dom!

   Radera
 5. Helt ok men inte mer än så :-/

  SvaraRadera
 6. Detta har jag köpt. Väntar ivrigt på leveransen! Så jäääädra snygg!!!
  Tina

  SvaraRadera
 7. Ojoj, den åkte genast upp på önskelistan... Jag måste klicka hem Aurora - nu. *letar på internet*

  SvaraRadera
 8. Så oerhört vackert, det här vill jag ha!

  SvaraRadera
 9. Det här gillar jag verkligen massor!

  SvaraRadera
 10. I just ordered this!!! I can't wait to get it!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!