lördag 8 december 2012

Color Club Nouveau Vintage

Color Club Nouveau Vintage kom med kollektionen Back to Boho förra året. Jag hittade på mitt Ica Kvantum och tyckte att det borde nog jag ha i min samling.

Behövde jag det då? Både ja och nej. Lacket är väldigt fint och det är väldigt trevligt att applicera. Torktiden kan jag inte klaga på och som sagt färgen är jättefin. Bronsig med guld, brunt och grönt. Det är bara det att jag känner att det här är lite likt OPI:s Warm & Fozzie som jag äger och älskar.

Är dom dupes? Nej, då det tror jag absolut inte. Jag har förstås inte gjort en jämförelse, men det tror jag i alla fall inte.

Färgen är en sån som jag tycker är väldigt fin, men inte använder speciellt ofta. Det är därför som frågan nog ändå är nej. Jag behöver inte det, men om man inte äger Warm & Fozzie eller för den delen Jessica's Gingersnap så är det här absolut en värdig kandidat att införskaffa.

Formulan är som sagt mycket trevlig. Jag har tre lager på och inget topplack på bilderna.


Color Club Nouveau Vintage came with the Back to Boho collection last year. I found it in at my local supermarket and thought I probably needed it in my collection.

Well did I needed it? Yes and no. The polish is very nice and it's very nice to apply. I have no complaints about the drying time and the color is beautiful. Bronze with gold, brown and green. It's just that I feel that this is a bit like OPI's Warm & Fozzie that I own and love.

Are they dupes? No, I think absolutely not. I of course did not make a comparison, but I think in any case not.

The color is one of those that I think are very nice, but do not use very often. That is why the answer to the question probably is no. I do not need it, but if you do not own the Warm & Fozzie or indeed Jessica's Gingersnap, this is definitely a worthy candidate to acquire.

The formula is as I said very nice. I have three layers on and no top coat in the pictures.


15 kommentarer :

 1. Åh jag gillade den här varma färgen! Snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är klart snygg, men Warm & Fozzie är finare.

   Radera
 2. Snyggt även om brunt inte är min färg direkt. Det är trevligt på andra men väcker inte köplustan. Fast några bruna har jag ju, och älskar. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut inte min färg heller, men det här kändes riktigt bra.

   Radera
 3. Vacker som 17!
  Fast brun blir ofta inte snyggt på mig, men på dig var det väldigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag brukar inte känna mig så fin i brunt, men det här kändes helt ok.

   Radera
 4. I have Warm & Fozzie and never wore it, and I didn't realize it's so beautiful!! (even if they're not dupes). I have to dig it out!

  SvaraRadera
 5. Himla snyggt! Sånt kul finns aldrig på mitt Kvantum ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt synd att det inte är samma sortiment på dom olika Kvantum affärerna.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!