tisdag 1 januari 2013

OPI Divine Swine och lite statistik!

Innan jag går in på lacket som jag bar på Nyårsafton tänkte jag ge er lite statistik från året som gått.

Själv är jag helt frälst vid olika typer av listor och statistik så när jag hittade Google Analytics var det som att få en fin födelsedagspresent!

Under tiden som den här bloggen funnits dvs sen den 9:e februari har det publicerats 337 inlägg exkl. detta. Vid kl.13.01 igår sista dagen på året var antal sidvisningar 49628.

De fem populäraste inläggen under denna tiden har varit (borträknat Giveaways):

November 8 for no H8
Pink Wednesday - Pink Ribbon accent nail
Nailart Sunday - Zoo
Pro White Original
Pink Wednesday - Pink Zebra

Om man räknar ihop de som följer Lacky Corner via Blogger, Bloglovin, Twitter och Facebook så blir det totalt 332 personer. Jag är så otroligt tacksam och stolt över detta. Det är så mycket mer än vad jag någonsin kunnat hoppas på när jag knåpade ihop mitt första inlägg den där dagen när jag satt och hade tråkigt på jobbet (oops, hoppas inte mina chefer läser..)

Så tack alla fina som följt med mig under min resa året som gick och väl mött detta nya lackåret 2013!

Nu till lacket som jag bar igår kväll. OPI Divine Swine. Vid den här tiden förra året så visades det här och de andra lacken från The Muppets kollektionen friskt runt om på bloggarna. Jag köpte min flaska någon gång tidigt i somras, men har inte använt den förrän nu.

På julafton gjorde jag en liknande manikyr fast då med OPI Gettin' Miss Piggy with it över 2 lager av NOX twillight Black Tie och den här aftonen blev det då Divine Swine istället. Jag älskar förresten namnet på lacket!

Divine Swine består av lila glitter i olika storlekar och även silver glitter som jag känner är mer framträdande i det här än i Miss Piggy lacket. Jag la på två lager över det svarta cremelacket och över detta ett lager av Seche.

Och glöm inte att rösta fram läsarnas val lacket som jag ska visa någon gång denna veckan!Before I show you the polish I wore on New Years Eve, I thought I would give you some statistics of the past year.

I'm totally crazy about different types of lists and statistics, so when I found Google Analytics, it was like getting a nice birthday present!

Since this blog started  the 9th of February, I have published 337 posts excluding this. At kl.13.01 yesterday the last day of the year the number of page views was 49628.

The five most popular posts during this time has been (not counting Giveaways):

November 8 for no H8
Pink Wednesday - Pink Ribbon Accent Nail
Nailart Sunday - Zoo
Pro White Original
Pink Wednesday - Pink Zebra


If you add the followers of Lacky Corner, through Blogger, Bloglovin, Twitter and Facebook so it will be a total of 332 people. I am so incredibly grateful and proud of that. That is something that I could only dream about when I sat at my work being bored and wrote the first post (oops, hope my bosses do not read ..)

So thank you all beuatiful readers that accompanied me during my trip past year and I hope to see you this new lacquer year 2013!

Now to the polish that I wore last night. OPI Divine Swine. At this time last year, it was shown at a lot of blogs, this and the other polishes from The Muppets collection. I bought my bottle sometime early this summer, but have not used it until now.

On Christmas Eve, I made a similar manicure but then with OPI Gettin 'Miss Piggy with it over two layers of NOX Twillight Black Tie and this evening it became Divine Swine instead. I love the name of the polish!

Divine Swine consists of purple glitter in various sizes and also silver glitter which I feel is more prominent in this than in the Miss Piggy polish. I put on two coats over the black polish and over that a layer of Seche.


And don't forget to vote on what polish I shall swatch and show you sometimes this week!

20 kommentarer :

 1. Jättevackert lack och grattis till att bloggen tagit sådan fart och fått så många följare. Jag tycker det är roligt med alla nya, bra svenska nagelbloggar, som din. Hoppas att det fortsätter gå lika bra och att du fortsätter tycka det är roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju roligare och roligare när man inser att man faktiskt har folk som läser och följer en :) Jag ska försöka hålla ångan uppe ett tag till.

   Nya svenska bloggar är jättekul, jag prioriterar alltid dom svenska när jag inte har tid att läsa så många inlägg.

   Radera
 2. Kul att du har fått fin statistik, sånt är alltid så kul att se. :)
  Fint lack över svart också. Säkert fint över någon lila shimmer som går i ton till glittret. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, över lila shimmer.. Det måste absolut provas.

   Radera
 3. Mycket snyggt! Gott nytt år!

  SvaraRadera
 4. Snygg kombination!
  Och visst är det roligt med statistik :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar statistik. Min familj är smått trött på mig och undrar varför jag inte söker jobb på Statistiska Centralbyrån!

   Radera
 5. Sparkly and gorgeous.
  Happy New Year sugar!!! Whooo hoo.. Here's to many more polishes and awesomeness in our lives!

  SvaraRadera
 6. Åhh gud vad snyggt! Det fick åka upp på önskelistan. Så vackert. Kul med statistik, måste försöka få till Google Analytics på min blogg oxå..:-)
  God fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du fixar till Analytics för det är verkligen sjukt kul!

   Radera
 7. Väldigt nyårsblingigt och härligt! Och jag älskar också statistik, men måste lägga in min GA-kod igen, den försvann när jag bytte tema sist. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästan lika härligt som med Miss Piggy även om jag nog gillar det lite bättre.

   Radera
 8. De siffrorna ska du absolut vara stolt över, hur bra som helst:) att du är aktiv här och på FB vet jag ju, är du lika aktiv på de andra kanalerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är stolt som en tupp! Det är så mycket mer än vad man någonsin tror på när man startar upp sin blogg.

   Twitter använder jag mest för att tweeta om olika giveaways, men även om dagens inlägg på bloggen. Har faktiskt ett Instagram konto också, men där blir det mer privat än bloggrelaterade saker.

   Radera
 9. Wow, 337 posts with 332 followers from just February!! That's amazing!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I've worked pretty hard with this blogg and I will continue.

   Radera
 10. I love Google Analytics too!!! Especially where you can tell where your current visitors are from!!
  And Divine Swine is awesome!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, I love lookin at the map and see were my viewers are from too!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!