lördag 29 december 2012

Glitter Gal Watermelon

Usch och fy vad jag inte kan förstå varför jag köpte det här lacket!

Det här är verkligen inte min grej och lacket jag pratar om är Glitter Gal Watermelon.

Nån sorts persiko eller rosa färgat nästan lite pärlemor aktig färg. Tre lager har jag på och jag brydde mig inte om att lägga på topplack för det här åkte av fort. När jag satt och målade funderade jag på om jag missuppfattat det här lacket så att det skulle vara som layering lack och det kan jag lugnt meddela att det såg i alla fall mycket snyggare ut!

Nog skrivet om detta. Titta på bilderna och kom tillbaka en annan dag när jag visar något som jag förhoppningsvis gillar bättre.

Något som däremot är fint är vår lilla Grå så jag bjuder på en bonusbild på herr Grå när han ätit rödbetor!This is so not my kind of polish and  I can't understand why I bought this polish!
 

The polish I'm talking about is Glitter Gal Watermelon.

Some kind of peach or pink colored almost a little pearly color. Three layers I have on and I did not bother to put on a topcoat because this didn't stay on for long. As I sat and painted I was wondering if I misunderstood this polish and it was supposed to be used for layering and I can safely tell you that it did at least look much prettier over both black and white on a nailwheel!

Enough written about this. Look at the pictures and come back another day when I show something I hopefully like better.

Something that is nice however is our little budgie so I offer you a bonus picture of him when he hade eaten beets!

22 kommentarer :

 1. Nä, det där var inte fint. Känns 80-tal på ett osnyggt sätt, haha...

  SvaraRadera
 2. Nä den var kanske inte jättekul... Men jag förstår ifall du köpte den lite av misstag för det finns ju inga swatchbilder på den där ute. Kanske blir den bättre över svart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var ju just det. Inga bilder och ibland måste man ju chansa. Just den här gången blev det ingen höjdare, men nästa...

   Över svart ser det mycket bättre ut. Jag lovar!

   Radera
 3. Nä... Inte snyggt eller spännande eller roligt alls.
  Men din undulat är fin. Jag tänker alltid på vår Romeo som var en blå undulatherre som blev 15 år. Han var så rolig. Hans fru, Julia, gick bort innan jag har några minnen av henne. Hon var gul, det är det enda jag kommer ihåg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 15 år det är inte dåligt för en Undulat. Tyvärr så börjar det märkas att dom avlats sönder väldigt mycket för att få fram nya färger så våra verkar inte vilja bli så mycket mer än 5 år. Men jag hoppas att lilla Grå ska få ett långt och lyckligt liv tillsammans med sin kompis Tonks.

   Lacket.. Det tar vi och glömmer.

   Radera
 4. Usch, det var en riktig tantfärg och det kan (kanske) vara snyggt på rätt person men det var definitivt inte du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det här är nog så långt bort från mig man kan komma. Familjen förstod vad jag menade med att jag skämdes för att visa mig i det här.

   Radera
 5. Jag gillart! Älskar tant-färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra! Jag gillar att någon annan har helt annan smak än mig själv! Det är ju ändå det som gör det kul att blogga och att läsa kommentarer. Om alla höll med hela tiden vore det allt för tråkigt här i världen :)

   Radera
 6. Nä fy bövelen. Förstår din besvikelse. Visade ju ett trist lack här om dagen som åkte bort fort. Uäk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy Bövelen är faktiskt ett av de bästa uttrycken man kan komma på gällande saker man inte gillar. Kunde nästan tro att du var från Småland :)

   Radera
 7. Håller nog med dig där, känns lite määh med färgen. Men undulaten är otroligt söt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är så fin vår lilla grå och rolig dessutom. Alltid i rörelse. Leker och busar mest hela dagen.

   Radera
 8. Hmmm njaaa det var inte riktigt min kopp te :( Ser himla skirt ut..

  SvaraRadera
 9. Förlåt, men är det inte lite kärringvarning på det här lacket...? ;)
  Jag ser framför mig Agda 85 år bärandes det här ;)
  Det är ju inte fult, men inte direkt upphetsande heller... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Agda 85 skulle förmodligen älska det här lacket och jag är rädd för att min mamma också skulle göra det.

   Alltså allting är ju relativt. På Agda eller mamma skulle det här vara helt ok, men inte på mig.

   Radera
 10. Nej, det här var inte så roligt. Känns inte så mycket som du heller? Nåja, vi gör alla felköp då och då. :-)

  SvaraRadera
 11. Ugah..... Ryser i hela kroppen.....

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!