fredag 21 december 2012

Holofredag - Ozotic 518

Det är åter dags för Skimmerskuggans holofredag och så här bara några dagar innan jul tänker jag äntligen bjuda er på ett lack som stått ett tag hos mig och som jag liksom sparat lite på, men nu är det absolut rätt tid för att visa er Ozotic 518.

Ett underbart rött hololack med väldigt fina regnbågar. Till lackets nackdel hör att det är ganska skirt. Jag har målat tre lager och ett fjärde hade definitivt inte skadat. Torktiden upplevde jag också som något längre än på många andra holosar. Dock inte så att det var jobbigt, men lite förvånande.

Jag glömde att lägga Aqua Base under och har Zoyas Ridgefiller, men det vållade inga som helst problem. Lacket var lätt att applicera och borsten kändes riktigt bra också. Över det hela har jag ett lager med Seche Vite. För övrigt så är det här ännu ett holo som jag gillar lika mycket när man har händerna i skuggan som i direkt ljus.

Jag kände att det här var ett passande julholo!


Just a few days before Christmas, I think it's time to finally show you a polish that has stood for a while in my drawer and I kind of  saved it a little for a special occasion,  but now it's definitely the right time to show your Ozotic 518.

A wonderful red holopolish with very nice rainbows. The negative thing about the polish is that it's quite delicate. I have painted three coats and a fourth would definitely not have been wrong. The drying time was also slightly longer than in many other holos. However, not that it was long to enough to cause a problem,  but a little surprising.

I forgot that I should have had Aquabase as a basecoat and instead applied Zoya Ridge Filler as usuall, but it caused no problems whatsoever. The polish was easy to apply and the brush felt really good too. Over it all, I have a layer of Seche Vite. Incidentally, this is yet another holo that I like as much when you have your hands in the shade as in direct light.

I felt this was a fitting Christmas Holo!

24 kommentarer :

 1. Grymt snyggt! Brukar ju inte gilla holo och heller inte rött men denna kombo är oemotståndlig! :kr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv älskar jag både rött och holo så det här är en suverän kombo!

   Radera
 2. härligt med ett julholo! snyggt! måste kolla in dessa lack ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passa på så länge dom finns att få tag på för vettiga priser. Många av Ozotic lacken har utgått.

   Radera
 3. Åhh snyggt med ett julholo, riktigt snyggt är det!

  SvaraRadera
 4. Åh.. jag dör snygghetsdöden!! Galet fint! ♥

  SvaraRadera
 5. Åh så fint. Vilken underbar nyans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att detta och Glitter Gals Red 3D skulle kunna vara dupes.

   Radera
 6. Supersnyggt!! Passar dig sjukt bra tycker jag!
  Fina bilder!

  SvaraRadera
 7. What a fantastic holo! It looks great on you.

  SvaraRadera
 8. Det här är hololacket som blev petat av vermelho Surreal på min topp 20-lista. Oerhört snyggt alltså. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju mitt Vermelho kvar att testa, men jag har en känsla av att det kan toppa det här.

   Radera
 9. Wow vad fint! Härliga regnbågar och härlig färg!

  SvaraRadera
 10. Gud vad det är fint på dina bilder! Nästan så jag får lite ont i hjärtat...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!