torsdag 20 december 2012

Lite nytt!

Idag låg det ett trevligt paket från Nailmail i min låda innehållandes 3 stycken Glitter Gal lacker och häromdagen fick jag ett annat litet paket som jag köpt via ebay.

Jag får väl erkänna utan att skämmas det minsta att jag prioriterade knäck kokning framför nagellackande idag, därav det korta inlägget, men jag kan avslöja att jag efter knäcken tog mig tid att fixa till naglarna inför holofredagen.

Belgian Chocolate, Teal Blue och Watermelon och varför jag beställt Watermelon undrade jag lite när jag fick flaskan i hand. Den ser nästan lite pärlemor aktig ut. Nåja, vi får väl se kanske är bättre än vad man tror på. 

OPI DS Temptation, en annan flaska som jag lev minst sagt förvånad när jag plockade upp ur påsen. Jag var nämligen säker på att jag beställt DS Extravagance, vilket jag inte hade gjort. Man ska helt klart inte lägga beställningar på Ebay utan att kolla vad man håller på med. Men, den är ju också fin så det blir säkert bra. Sist men inte minst China Glaze Def Defying. 

Today I found a nice package from Nailmail in my box that contained three bottles of Glitter Gal polishes and the other day I got another little package that I bought through ebay.

I have to admit without shame that today I put my first priority on making Christmas Candys and second doing my nails. That's the reason for the short post today. But I can reveal that finishing making the candy I did fix my nails so I can participate in Holo Friday!

The Nailmail parcel contained Glitter Gal Belgian Choclate, Teal blue and Watermelon. I really don't understand what I was thinking of when I ordered Watermelon in the bottle it looks like it has a pearl finish. But you never know it might look great on the nails. 

I also got a bit surprised when I opened my Ebay package. I was convinced that I had bought DS Extravagance but no, the seller had send me the right polish. Maybe this will be a lesson to me not to make spontaneous purchases on Ebay without thinking it through before commiting to buying. Anyway Temptation looks nice to.


9 kommentarer :

 1. Vilka snyggingar!!! :D
  Ser fram emot att se vad du gjort imorgon! :)

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint! Synd det inte blev Extravagance, men Temptation ser också väldigt fint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återstår att se vad jag tycker om Temptation. Känner mig lite kluven.

   Radera
 3. Svar
  1. Fina är dom och oavsett hur många lack man har är det ändå alltid lika kul med nya :)

   Radera
 4. Otroligt snygga allihopa tycker jag! Jag fick också paket från Nailmail igår. Snygga Glitter Gal...:-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!