måndag 10 december 2012

China Glaze Pure Joy

Idag blir det bling-bling igen! Och som vanligt så är det finare i verkligheten än på bilderna! Glitter har en tendens att se lite skumt ut på bild.

China Glaze Pure Joy är ett glitterlack späckat med röda och guldiga glitterpartiklar. Helt ok att applicera. Sprider ut sig ganska bra tycker jag. Torkar också ganska snabbt. Tre lager behövs för att det ska täcka helt. Helt klart ett lack som kan bäras med stolthet på julfester! Du glänser som glittret i granen med det här på!

Vad tycker jag då? Jo, jag gillar det faktiskt bättre och bättre ju längre det sitter på. Jag kan mycket väl tänka mig att använda det här över andra lack. Det här över t.ex Rekha eller Elisa kommer bli kanonfint! Sen blev jag ju lite extra glad när solen faktiskt tittade fram när jag skulle fota det här.

Vad gillar ni glitterlack. För mycket eller kul och snyggt?Today it's bling-bling on the blog! And as usual, it's nicer in reality than on the photos! Glitter has a tendency to look a little weird on the picture.

China Glaze Pure Joy is a glitter coat peppered with red and gold glitter particles. Ok to apply. Spread out pretty good I think. Dries pretty quickly. Three layers are needed for it to cover completely. Clearly a coat that can be worn with pride at Christmas parties! You shine like the glitter in the Christmas tree with this on!

What do I think about it? Well, I like it actually better and better the longer it's on my nails. I can well imagine using this over other polishes. This for example over Rekha or Elisa will be great! Then I got a little extra happy when the sun actually peeked out when it was time to shoot this.

What do you like glitter polishes?. Too much or fun and neat?

19 kommentarer :

 1. Det är lite Love Marilyn över det, tror jag. Det gillade jag inte, utan bytte bort det... Men jag tror nog att jag gillar detta bättre, hoppas det, jag har det ju själv - otestat :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Love Marily vet jag att jag kollade på utan att bli impad. Vet inte riktigt vad det är för skillnad på dom faktiskt.

   Radera
 2. Jag älskar glitterlack, men det kan bero på att jag nyss upptäckt det konstigt nog. Det händer så mycket på nageln på nåt sätt, så jag tittar en hel del på mina naglar då.
  Det där var ett superfint lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte precis någon glittertoking, men det här var trevligt tyckte jag.

   Radera
 3. När kollektionen kom ut så tyckte jag Pure Joy såg spännande ut men efter att ha sett de första swatcharna var jag inte lika hänförd. Nu när jag sett massor med bilder på lacket så känns det däremot som ett självklart köp. Så den åker upp på önskelistan! :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det! Det är en dupe till Orlys Devil may care,som jag är förälskad i :D

  SvaraRadera
 5. Jag älskar det här lacket. Det är så, så fint!

  SvaraRadera
 6. Det är jättefint på dig, men på nåt sätt är jag inte imponerad av varken detta eller Devil May Care från Orly. Eller som du säger, det rycker inte i köpfingret ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken är som baken och det är just det jag tycker är så himla kul just när det gäller lack.

   Radera
 7. jag skulle nog älska det men jag har ju Love Marilyn och Devil May Care så den här är kanske onödig.

  SvaraRadera
 8. Älskar glitterlack just för tillfället:) Så vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något har hänt med min glitterhatar ådra som gjort att jag för tillfället tycker det är riktigt kul med dom här lacken!

   Radera
 9. Ooh, that's such a pretty glitter!

  SvaraRadera
 10. bling bling bling!! love this!!

  SvaraRadera
 11. Jag ÄLSKAR glitter! Och speciellt nu när jag kör cactus lackningsmetod, enkel rengöring! =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!