fredag 1 juni 2018

Turtle Tootsie Polishes - Teeny Weeny Pink Bikini

Igår fick vi lite snabbesök av sonen som hängde med två kompisar till Växjö över dagen. Alltid mysigt att få krama om honom lite grann. Jag hade dessutom en supertrevlig lunch med en gammal jobbarkompis, men det bästa av allt är att jag fick besked om att jag kommit in på utbildningen jag sökt. Så otroligt glad och det är så skönt att veta vad man ska göra ett tag framöver. Idag blev det träning och ett litet besök hos blomsterbutiken igen. Plus en mysig fikastund med en vän.

Vissa lack vill man liksom inte ta bort och det jag visade häromdagen Depend 7 Day Gone To The Beach var ett sånt, men samtidigt så ville jag ju inte missa Sminkans holofredag, så nu när det svalnat lite tog jag mig i kragen och bytte lack till Turtle Tootsie Polishes Teeny Weeny Pink Bikini. Ett magentafärgat holo som täcker på två lager och är mycket bra att måla med.

Det här är som ni nog vet den typ av rosa som är min favorit och jag gillar det här väldigt mycket. Så härlig sommarfärg och holon är tydlig och fin. Turtle Tootsie Polishes gör suveräna lack, har ni inte testat märket så tycker jag det är dags att ni gör det.

Yesterday we had a quick visits from our son who had drove down to Växjö with two friends just over the day. Always cozy to hug him a little bit. I also had an amazing lunch with an old working friend, but best of all, I got the message that I had been admitted to the education I applied for. So incredibly happy and it's so nice to know what to do in the future. Today I have been to the gym and a small visit to the flower shop again. Plus a cozy meeting with a friend.

Some polishes you just don't want to remove and what I showed the other day Depend 7 Day Gone To The Beach was one of those, but at the same time I didn't want to miss Sminkan's holofriday, so now that it has turned a little bit colder (we are having a heatwave in Sweden) I got the hold of myself and switched to Turtle Tootsie Polishes Teeny Weeny Pink Bikini. A magenta colored holo that covers in two layers and is very good to paint with.

This is as you probably know the kind of pink that is my favorite and I like this very much. It's a beautiful summer color and the holo are clear and beautiful. Turtle Tootsie Polishes make superb polishes, if you haven't tested the brand yet, I think it's time for you to do so.

4 kommentarer :

  1. Det är verkligen ett jättesnyggt lack! Jag tror att jag ska måla mina tånaglar med nåt liknande idag:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!