onsdag 20 juni 2018

Depend 7 Day - Boardwalk Blues

Pressutskick

Min skrivare slutade att fungera igår och jag tycker inte om att vara utan, så idag har jag varit och investerat i en ny. Plus nya fina gröna växter till vårt vardagsrum. I 9 år (sen vi renoverade) har jag enbart haft orkidéer i fönstren där, men har liksom tröttnat på hur de ser ut mellan blomningarna. För övrigt njuter jag av min ledighet och ser fram emot hösten.

Idag bjuder jag på ännu ett snyggt lack från Depend 7 Days Life of Venice kollektion. Det här heter Boardwalk Blues och är ett lila crelly. Lila med stark dragning åt rött. Mycket trevligt att jobba med och jag tyckte att två lager räckte, fast nu när jag ser bilderna så ser det faktiskt lite strimmigt ut. Absolut inget man ser i verkligheten.

Ännu ett lack ur den här kollektionen som är superhärlig färg på och dessutom väldigt glansigt och fint. Perfekt både för vår och sommar. Jag gillar det här väldigt mycket och kommer att bära det igen. 

Press Sample

My printer stopped working yesterday and I don't like being out, so today I've been investing in a new one. Plus new beautiful green plants to our living room. For 9 years (since we were renovating) I have only had orchids in the windows there, but have gotten tired of how they look between the blooms. By the way, I enjoy my summer holiday so much and look forward to the fall.

Today, I have another beautiful polish from the Depend 7 Days Life of Venice collection. This is called Boardwalk Blues and is a purple crelly. Purple with strong red tone to it. Very nice to work with and I thought two layers were enough, but now that I see the pictures, it looks a bit streaky. Absolutely nothing one sees in reality though.

Another polish from this collection that is just awesome. Perfect for both spring and summer. I like this very much and will wear it again.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!