tisdag 26 juni 2018

OPI - Now Museum, Now You Don't!

Pressutskick

Idag kom det mail med info om höstens schema och även en litteraturlista till kursen så nu känns det faktiskt på riktigt. Jag ska verkligen börja skolan igen. Jag har hunnit med ett besök på mitt gamla jobb, det var fortfarande en hel del kända ansikten kvar, men oj vad jag ändå är glad att jag för snart två år sedan tog steget och sa upp mig.

När jag valde lack idag så var det med en nail art i åtanke. En som ska funka till temat Inspired by a book. Jag behövde något lite eldigt lack och hittade OPI Now Museum, Now You Don't som jag tror kommer funka utmärkt. Det här är ett rödorange lack med metallic känsla över sig. På bilderna syns lite penseldrag i lacket, men dom märks inte alls i verkligheten. Riktigt bra formula och även om första lagret såg ganska tunt ut så täcker det på två. Jag har topplack över.

Det här är riktigt snyggt. Älskar färgen och finishen. Förhoppningsvis blir det också en perfekt bas till min nail art.

Press Sample

Today I recieved an email with info about the autumn schedule and also a literature list for the course so now it actually feels real. I'll really start school again. I've had a visit to my old job, there were still a lot of well known faces left, but oh what I'm glad that I took the step and left that place almost two years ago. 

When I chose today's polish, it was with a nail art in mind. One that will work for the theme Inspired by a book. I needed something a bit fiery and found OPI Now Museum, Now You Don't, which I think will work great. This is a red-orange polish with a metallic feel to it. You will see some brush strokes in the photos, but they are not visable in reality. Really good formula and although the first layer looked pretty sheer it covers in two. I have topcoat over.

This is really nice. I love the color and the finish. Hopefully, it will also be a perfect base for my nail art.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!