söndag 25 mars 2018

Masura - Ticket To The Summer

Idag är det verkligen slösöndag och det är skönt! Har faktiskt inte gjort någonting mer än målat naglarna.

Dagens tema i Polish Swatch Sunday är Sunny Yellow och jag hittade det perfekta lacket för detta i min låda med kalenderlack. Masura Ticket To The Summer är verkligen solgult och med ett diskret men väldigt fint skimmer i. Jag har tre lager, men det kan funka med två. Som jag skrev igår så har jag gröna fläckar på naglarna och på två lager sken de igenom alldeles för mycket så tre är vad jag har och topplack. Jag tycker att det var riktigt bra att jobba med för att vara ett gult lack.

Men visst blir man glad av ett sånt här lack? Och dessutom är det ju bra att börja förbereda för påsken med lite gult på naglarna.

Today has been a really lazy Sunday and I do enjoy that. To be honest I haven't done anything useful more than painting my nails. 

Today's theme in Polish Swatch Sunday is Sunny Yellow and I found the perfect polish for this in my box of calendar polishes. Masura Ticket To The Summer is really sunny yellow and with a discreet but very nice shimmer. I have three layers, but I think it can work with two. As I wrote yesterday, I have green spots on the nails from a polish that stained and in two layers they shone through too much so three are what I have and topcoat. I think it was really good to work consider it's yellow.

You can't help getting happy looking at this polish! And in addition, it's good to start preparing for the Easter with a little yellow on the nails.

2 kommentarer :

  1. Underbar färg, man blir absolut glad av gult! Jag hade gärna slöat mer igår, hade räknat med mer slötid men jag städade, tvättade, promenerade, sminkade mig, målade naglarna×3 och så var vi på middag hos mina föräldrar och sen var dagen slut. Fast när jag skriver allt jag gjorde så ser jag ju att den blev en del... ska bli så skönt med långhelg snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som du fick hur mycket som helst gjort!

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!