lördag 3 mars 2018

Reader's Choice - Turtle Tootsie Polishes Grease Lightning

Lördagen är här och vi förbereder återigen huset för lite 20-års firande. Ikväll kommer sonens svärföräldrar och det blir dubbelfirande eftersom hans tjej också fyller 20 om bara några dagar. Så jag ser fram emot en trevlig kväll.

Det finns ett ordspråk som säger: Somliga straffar gud genast och igår kände jag lite så. Jag gick in på Rusta och hittade en hel hög med OPI och som jag skrivit tidigare kostar dom just nu 20 kronor styck där. Gick ut från butiken med 16 nya lack. Ja, ni läste rätt 16 stycken. Och vad händer sen? Jo, jag bryter en av naglarna på min fotohand låångt ner och på ett mycket icke reparationsaktigt sätt. Så går det när man inte ska köpa mer lack...

Alltså blir det små korta naglar som jag presenterar denna veckas läsare på. De andra stackars lacken hade inte någon större chans mot Turtle Tootsie Polishes Grease Lightning. Det här lacket är ett mycket ljusgrått lack med både holo och prismatiskt glitter i. Jag har två lager på bilderna, men det kan vara så att man behöver ett tredje om man har längre naglar med lite fria tippar. Det är bra att jobba med.

Trivsamt är ordet som hoppar upp i min hjärna när jag tittar på det här lacket. Ett lack som går att bära vid alla möjliga tillfällen. Jag tycker det här är mycket fint, men kanske inte ett lack som hoppar upp bland mina gråa favoriter.

Och nu är det dags för er att rösta fram nästa veckas lack. Sonen kallade de här tre för schlagertrion. Mycket bling bling antar jag.

It's Saturday and we are once again preparing the house for a 20 years celebration. Tonight, the son's in-laws will be here and we will celebrate his girlfriend as well since here 20th birthday is just around the corner. So I'm looking forward to a nice evening.

In Sweden we have a saying that goes kind of like this: Sometimes God punish you right away (that was a very straight translation from swedish) and yesterday I felt a bit like that. I went to Rusta and found a whole lot of OPI and, as I wrote in one of my haul posts they are about $2.40 each which is soo cheap here in Sweden. They normaly cost about 19 USD in stores. Went out from the shop with 16 new bottles. Yes, you saw the correct number! And what happend next? Well, I broke one of the nails in my photo hand and in a very non-repairable manner. That's the way things go when you go ahead buying lots of polishes knowing that you really shouldn't.

So therefore you will get to see this weeks reader's choice on very short nails. The other polishes didn't have a chance against Turtle Tootsie Polishes Grease Lightning. This polish is a very light gray with both holo and prismatic glitter in it. I have two layers in the photos, but you might need three if you have longer nails. It's good to work with.

Pleasant is the word that jumps up in my mind when I look at this polish. A one that can be worn at all sorts of occasions. I think this is very nice, but maybe not one that will go down as one of my gray favorites. 

And now it is time for you to vote for next weeks polish. Lots of glitter for you to vote on. 
10 kommentarer :

 1. Ett okej lack men inte så mycket mer i mina ögon. Tråkigt med din nagel men spännande med nya lacken. Jag är så i valet och kvalet, borde inte heller handla några lack men jag är samtidigt nyfiken på att åka till Rusta och kolla och hittar jag några fina så kommer jag ju handla. Beställde dock från Hypnotic Polish i fredags så jag får nog i allra högsta grad avstå lackköp resten av månaden. I mars får vi väl se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch jag menade såklart i april. Eller ja, egentligen menade jag till nästa lön:) Fast jag kunde inte vänta, var tvungen att åka till Rusta under förevändning att jag skukle kolla på en tvålkopp (övertygade ingen allra minst mig själv:)) och då kom jag såklart hem med 5 nya lack, tvålkoppar hade de inte. Fast 5 var inte så farligt, köpa lack för en hundring är ju typ ingenting. Men Hyonotic var ju lite dyrare såklart...

   Radera
  2. April måste bli en lugnare lackmånad än Mars för mig. Har alldeles för mycket otestat.

   Radera
 2. This is so pretty! I really like the sparkle it has!

  SvaraRadera
 3. Your nails look great and I absolutely love this nail polish!

  SvaraRadera
 4. Hey! Love this! love the grey and the sparkles. I can't believe how expensive things are in Sweden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. When it comes to beauty products it's very expensive :(

   Radera
 5. Grease Lightening is such a pretty grey! I have it too! It's beautiful on you!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!