måndag 26 mars 2018

Black and Copper!

Då var det måndag igen och åter dags för mig att besöka sjukgymnasten. Måste öva en del på en muntlig uppgift också som jag ska redovisa på onsdag. Annars händer inte mycket faktiskt. Jag har dock lite svårt att fatta att jag bara har två veckor kvar av min kurs och att det redan är påsk. 

När jag visade Nine Zero Lacquer Igneo Pebblit i lördags så fick jag en kommentar att det skulle passa utmärkt som accentnagel så självklart var  jag ju tvungen att testa detta. Eller det fick sitta kvar på två naglar. Resterande målades svarta. På en av de svarta och på de kvarvarande med Igneo Pebblit stämplade jag ett mönster från Über Chic 4-02 och för att göra det hela lite roligt så blev det en gradient på en av de svarta naglarna. 

Ibland undrar jag varför jag inte gör den här typen av manikyrer oftare, för jag tycker de är roliga att göra och snygga att titta på. För visst blev det bra!

It's Monday again and once again time for me to visit the physiotherapist. I must practice some on my spoken assignment I will report on Wednesday. Otherwise, there is'nt much happening. However, I find it hard to believe that I only have two weeks left of my course and that it is already Easter.

When I showed Nine Zero Lacquer Igneo Pebblit last Saturday, I got a comment that it would be great as an accent nail, so of course I had to test this. Or I actually left it for two accent nails. The remaining was painted black. On one of the black and the remaining with Igneo Pebblit I stamped a pattern from Über Chic 4-02 and to make it all a little bit more fun, it became a gradient on the last black nail.

Sometimes I wonder why I don't do these types of manicures more often, because I think they are fun to do and they look nice. Don't you think it turned out nice!17 kommentarer :

 1. Det blev hur snyggt som helst! Tycker också att du borde göra såna hör manikyrer oftare!:)Lycka till hos sjukgymnasten och med din muntliga övning! själv ska jag på fotvård:)

  SvaraRadera
 2. Your nails look awesome. I love the swirly design and also the glitter tip!

  SvaraRadera
 3. I love black and Gold combination. Lovely nails especially the ring finger design is awesome.

  SvaraRadera
 4. Those two colors look amazing together! Nice design work too!

  SvaraRadera
 5. It's a great combination of colors and finishes. I think they came out great.

  SvaraRadera
 6. I love those colors together! Your nails look great!

  Molly and Stacie

  SvaraRadera
 7. copper is one of my favorite shades for anything and everything! These look great!

  SvaraRadera
 8. These nails are so pretty! Classy and beautiful.

  SvaraRadera
 9. Jättefin manikyr! Jag tänker likadant när jag gör såna här skittle/skittletter, det som hindrar mig är oftast att det krävs lite extra tid att komma på en bra kombination ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just precis! Oftast när jag sätter mig ner är jag lite halvtrött och har inte riktigt ork att fixa med sånt här. Synd!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!