tisdag 6 mars 2018

Depend - 539

Pressutskick

Jag har haft en riktigt produktiv dag. Hunnit med skolarbetet, varit ute och gått, fotat fåglar, handlat mat och fixat kvällsmat. Vilket väder det var mitt på dagen idag. Strålande solsken och några plusgrader, helt perfekt.

Ikväll har jag dessutom kapat ner naglarna lite till. Försöker få de så jämna som möjligt, har väldigt svårt för olika långa naglar på samma hand. Efter det så har jag lackat med ett superhärligt vårlack från Depends Studio 54 kollektion. Det här har nummer 539 och är ett turkost krämlack. Ett lack som det riktigt skriker vår och sommar om. Jag skulle nog vilja säga att man säkert kan ha det här med bara ett lager, men jag har två och topplack över. Det var mycket bra att jobba med.

Det här blev jag riktigt glad av att titta på. En stor tummen upp från mig. Jag kanske också ska spoila lite för på den andra handen har jag nämligen ett annat lack. Ett av Essies Treat Love & Color lacken som jag tänkte testa hur länge det håller på min högerhand där inget brukar sitta vettigt på grund av två naglar som alltid skivar sig.

Press Sample

I have had a really productive day. Done my school work, been out for a walk, photographed birds, went to the grocery store and made supper. The weather has been perfect today.  Sunshine and a couple of degrees over zero.

Tonight, I've also cut down my nails a bit again. Trying to get them as even inlength as possible, I really hate having different length on the nails on the same hand. After that I have polished them with a gorgeous spring polish from Depends Studio 54 collection. This is number 539 and is a turquoise cream polish. A color that it really shouts spring and summer of. I would probably say that you can use only one coat of this but I have two and topcoat. It was very good to work with.

I really get a happy feeling when I look at this color. A big thumbs up from me. I may also give you a bit of a spoiler. On my other hand I have a completely different polish. One of the Essies Treat Love & Color polishes that I will test how long it will last on my right hand, where nothing usually seems to work because of two nails that are always peeling.

3 kommentarer :

  1. This is a very bright and fun color.

    SvaraRadera
  2. Det här är fint! Jag har swatcher av det tillsammans med ett annat lack liggandes och dräller i datorn om jag inte minns fel.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!