torsdag 29 mars 2018

Delush Polish - Hello... Is It Tea You're Looking For

Är lite ledsen just nu.. Halkade när jag skulle gå till bilen i morse och vred ju givetvis till mitt onda knä. Det verkar som tur var ha gått ganska bra, men jag har faktiskt inte ork för mer elända med det där knät nu. Något som jag däremot är väldigt nöjd med är gårdagens muntliga förhör. Det gick alldeles utmärkt och min lärare sa att jag pratade bra engelska.

Jag har hittat ytterligare en utmaning på Instagram som såg rolig ut. Den här gången gäller det att hitta färger som är så nära olika av Pantones årets färg som möjligt. Denna veckan är färgen Nile green och när jag tittade på inspirationsbilden på min mobil tyckte jag att Delush Polish Hello.. Is It Tea You're Looking For var perfekt, men sen när jag kollade på datorn insåg jag att det kanske skulle varit lite mer grönt, nåja det här är nära och får duga i alla fall. Det här mint grönt med ett diskret men mycket vackert rosa skimmer. Mycket trevlig formula som täcker på två lager. På bilderna har jag topplack över också.

Jag längtar så vansinnigt efter vår just nu och det här lacket är så perfekt för våren. Jag tycker mycket om det här och det är ju inte omöjligt att det åker på igen när solen väl tittar fram.

I'm a bit sad at the moment .. This morning going to my car I slipped on a spot of ice and hurted my knee again. It doesn't seem so bad so lets hope it's anything serious, but I'm sick and tired of having problem with that knee know. However, something that I am very pleased with is yesterday's vocally hearing. It went very well and my teacher said I spoke good English.

I have found another challenge on Instagram that I thought sounded fun. This time it's time to find colors that are as close to one of the Pantones color of the year as possible. This week the color is Nile green and when I watched the inspiration image on my cellphone, I thought Delush Polish Hello .. Is It Tea You're Looking For was perfect, but later watching the same image on my computor, I realized that maybe it should have been more green, well this will have to do. This mint green has a discreet but very beautiful pink shimmer. Very nice formula that covers in two layers. In the pictures I have topcoat over as well.

I am longing for spring so badly right now and this polish is so perfect for spring. I like this a lot and it is not impossible that will pick up this bottle again as soon as the sun shows up here.

2 kommentarer :

  1. jättefint! Precis sådana färger går jag igång på. Och ett försök att forcera våren kan aldrig vara fel :-)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!