lördag 24 mars 2018

Reader's Choice - Nine Zero Lacquer Igneo Pebblit

Det här med att köpa skor alltså! Förra lördagen var vi inne i stan och jag köpte ett par träningskor och ett par skor att ha till vardags. Häromdagen satte jag på mig mina vardagsskor och skulle gå in dom lite här hemma och som vanligt så är dom inte alls så sköna som när jag provade i affären. När jag suttit med dom på mig en stund hade jag stora röda märken på foten där skorna klämt. Så idag har jag varit och bytt dom och hoppas nu på att detta paret kanske kan funka. Vi hann också kika in hos en köksförsäljare och fick lite tips, så nu får vi klura och rita lite till.

Åh jag måste ju faktiskt berätta att jag fick tillbaka min bokanalys som uppfyllde alla krav på uppgiften och ett very well done från min lärare. Så nöjd.

Väl hemma var det dags att äta och sen satte jag igång med att fixa naglarna. Lacket ni röstat fram till denna veckan är Nine Zero Lacquer Igneo Pebblit ett lack som har en orange bas och sen en massa silverglitter i sig. Det här gör att det ser helt kopparaktigt ut. Formulan var riktigt bra och två lager räcker, men eftersom jag har fula gröna fläckar på mina naglar efter ett lack som färgat av sig ordentligt tog jag tre för att riktigt täcka dem.

Det här är helt otroligt glittrigt och ändå i en ganska neutral färg. Jag gillar det massor, men blir ju självklart sugen på att lägga till lite fin stamping på. Nåja, vi får väl se hur det blir med det.

Till nästa vecka får ni återigen tre lack från mina adventskalendrar att rösta på.

I hate buying shoes! Last Saturday we were in town and I bought a pair of shoes to wear at the gym and a pair of to have everyday. The other day I put on my everyday shoes and attempted to walk with them a bit at home to really see that they fit and felt as good as they did in the store. When I had had them on for a while both walking and justing with them on, I had big red marks on the foot where the shoes pushed on my foot. So today I've been to the store againand hope now that this couple may work. We also went to a kitchen vendor and got some tips, so now we'll rethink a bit and do some new drawings. 

And I certinaly must tell you that I got my book analysis back from my teacher and it met all the requirements of the assignment and I got a very well done from my teacher. So pleased.

Once at home it was time to eat and then I started to redo my nails. The polish you voted for til' this week is Nine Zero Lacquer Igneo Pebblit, a polish with an orange base and a lot of silver glitter in it. This makes it look totally copper-like. The formula was really good and two layers are enough, but because I have ugly green spots on my nails after a polishe stained them badly I took three to properly cover them.

This is incredibly sparkling and yet in a rather neutral color. I like it a lot, but of course I can't help myself from thinking of stamping on top. Well, we'll see if that happens or not. 

Next week, you'll get three polishes from my advent calendars to vote for.
2 kommentarer :

  1. Vad roligt med uppgiften, grattis Helena! Fint lack men jag föredrar det i nail arten helt klart.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!