fredag 14 april 2017

El Corazón - Charm and Beauty 899

Idag blir det också ett lack som inte alls faller mig i smaken. Det här är El Corazón Charm and Beauty 899 ett ljusbrunt eller kolabrunt krämlack.

Men vi kan väl börja med de bra sakerna. För det här är väldigt trevligt att måla med. Täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag topplack över.

Ja, så var det då färgen. Det är en märklig brun färg på det här som jag inte alls tycker om att bära. Jag misstänker att det finns en hel del av er som inte alls kommer att hålla med mig utan kommer att gilla det för att det är en udda färg. Det kan jag också uppskatta, men inte just den här.

Let's continue with a polish that didn't get my liking at all. This is El Corazón Charm and Beauty 899 a light brown or caramel brown cream polish.

But let's start with the good things. For this is very nice polish to paint with. It covers in two coats and dries quickly. In the pictures I have topcoat over.

And now over to the color. It's a strange brown color of the kind that I certinaly don't like to wear. I suspect there are a lot of you that actually will like this because it's an odd color. I can also appreciate odd colors, but not this one.


2 kommentarer :

  1. Tycker den ser nästan orange ut. Jag gillar den faktiskt. Men det finns finare färger i nyansspektrat helt klart.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!