måndag 3 april 2017

Depend 7 Day - Honeysuckle Love

Pressutskick

Jag har inte visat speciellt många från Depend 7 Day vårkollektionen The Language of Flowers så därför är det dags för ett av de lacken idag.

Det här är Honeysuckle Love ett ljust beigerosa lack som jag inte såg förrän jag började måla med det har ett fint guldskimmer. Jag tyckte det blev lite strimmigt först så jag har tre lager på bilderna dock inget topplack så ni ser ju hur fint det rättade till sig och hur glansigt det är.

När jag plockade upp flaskan så var min tanke att det här är nog ingen höjdare, men jag tar tillbaka det där. För jag tycker faktiskt det här är väldigt fint. Ett perfekt jobblack eller vardagslack som jag dessutom tror blir jättefint när man fått lite solbränna också.

Press sample

I have not shown many polishes from Depend 7 Days spring collection The Language of Flowers, so it's time for one of those today.

This is Honeysuckle Love a light beige/pink polish that I didn't notice has a very pretty goldshimmer until I got it on my nails. I thought the first layers was a little streaky so I have three layers in the images and no topcoat so you can see that the third layer made it smooth and nice and you can also se how very shiny it is. 

When I picked up the bottle to start paint my first thought was that this is probably not my cup of tea, but I changed my mind pretty fast. In fact I think this is very nice. A perfect polish if you need a little discrete but still pretty one. I also think this would be great if you get a tan. 


2 kommentarer :

  1. Tror som du, som lack på sommarbruna händer och fötter kan det bli riktigt fint!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!