måndag 24 april 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Spring #4

Depend 484 föll ju inte alls mig i smaken, men jag tänkte ändå ge det en liten chans som bas till nail art. För ibland är det ju så att även de där färgerna man kanske inte avgudar funkar helt perfekt till nail art.

Dock är jag inte alls övertygad om att så var fallet den här gången. Manikyren blev väl ganska söt, men nä det här är jag inte så värst nöjd med och det handlar inte alls om själva blommorna för dom är det inget fel på alls utan mer kombon som jag inte är direkt överförtjust i.

Depend 484 was not in my taste at all, but I still wanted to give it a little chance as a base for nail art. For sometimes colors that you don't really like or feel at home in can be awesome for nail art. 

However, I'm not convinced that this was the case this time. The manicure turned out to be pretty cute, the flowers is nothing wrong with, no it's the combo of colors that didn't really please me. 

2 kommentarer :

  1. Jag tycker det blev fint men det hade nog kunnat bli ännu snyggare på en annan bas.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!