söndag 23 april 2017

Depend - 484

Pressutskick

Man kan inte gilla allt och Depend 484 är ett lack som inte alls föll mig i smaken. Det här är ett lack från förra sommarens Sunny Days kollektion och färgen är aprikos/neutral om det nu finns en sån färg egentligen.

Men allt är inte negativt för lacket var riktigt bra att måla med och två lager räcker bra. På bilderna har jag som vanligt topplack på.

Vad är det jag inte gillar med det här då? För det första tycker jag inte alls att det var snyggt på mig. Jag misstänker att det kan vara superfint på andra, men jag tycker inte alls att det här färgen funkade mot min hudton. Behöver jag mer anledningar till att det inte blev ett toppbetyg? Nej, det behöver jag inte.

Press Sample

You can not like everything and Depend 484 is a polish that did not speak to me at all. This is a polish from last summer's Sunny Days collection and the color is apricot / neutral if you could say that about a color.

But everything is not negative because it was really good to paint with and two layers are enough. In the pictures, I as usually have topcoat on.

What is it that I don't like about this then? First of all, I don't think it was nice against my skintone. I suspect it may look amazing on others, but I don't think this color worked for me at all. Do I need more reasons for not getting it a top rating? No, I don't.
2 kommentarer :

  1. Nja det här lacket har väl lite samma korvighet som jag klagade på hos IsaDora Dolce Rose för ett tag sen. Men på rätt person kan det kanske bli bra:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!