fredag 28 april 2017

Anny - 047 The Power of Love

Idag tänker jag visa ett lack som jag fått av en av mina fina vänner i vår födelsedagsgrupp. Dessutom mitt första från Anny.

Som sagt nytt märke och en trevlig första bekantskap. Jag trodde dock att det här skulle vara rödare på naglarna än vad det är. Eller jag trodde det skulle vara ett svärtat rött lack, men jag måste nog säga att jag tycker det är mer svärtat lila med ett mycket vacker skimmer. Inga problem alls med formulan och jag tror att det här går att få att täcka på ett lager, dock har jag två på bilderna. Med topplack över.

Jag faller lätt för den här typen av vampiga lack och för min del spelar det ingen roll att det här kanske uppfattas mer som ett höstlack för jag älskar det hela året runt. Visst lite mer nyans av rött eller lila kanske skulle varit fint, men jag tycker väldigt väldigt mycket om det som det är.

Today I'm going to show you a polish I received from one of my dear friends in our birthday group. And also my first from Anny.

As said a new brand and a nice first acquaintance. I thought, however, that this would be more red on the nails than it is. Or I thought it would be a blackish red polish, but I have to say that I think it's more blackened purple with a very beautiful shimmer. No problem at all with the formula and I think it's possible to get it to cover in one layer, but I have two in the pictures. With topcoat over.

I easily fall for this kind of vampy colors and, for my part, it doesn't matter that this may be perceived more like a fall polish because I love it all year round. Certainly a little more shade of red or purple might have been nice, but I like it very much as it is. 
3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!