lördag 8 april 2017

Reader's Choice - Different Dimension Professor Plum In the Conservatory

Härligt väder utanför dörren! Ganska trött efter första veckan på nya jobbet, men mycket nöjd i alla fall.

Också mycket nöjd med att få visa den här snyggingen för er idag. Different Dimension Professor Plum In the Conservatory är en rödlila holo med en ordentligt holoeffekt. Mycket bra att måla med och täcker på två lager. Torktiden var snabb och jag har topplack över på bilderna.

Det här lack får mig att känna så där som jag gjorde de första gångerna jag bar holo eller för den delen snygga lila lack. Alltså nästan lite nykär faktiskt. Jag har haft en period när jag tyckt det varit lite jobbigt att blogga, men det här lacket får mig att tycka det är kul igen och påminna mig om varför jag gillar nagellack så mycket.

Vi kör lite lila nästa lördag också, så rösta fram vilket lack ni vill se.

Lovely weather outside today! Quite tired after the first week of the new job, but very happy.

Also very pleased to show this hottie for you today. Different Dimension Professor Plum in the Conservatory is a reddish purple holo with a great effect. Very good to paint with and covers in two layers. The drying time was quick and I have a topcoat over in the pictures.

This polish makes me feel like I did the first few times I wore holo or indeed stylish purple polishes. Almost like when you fell in love for the first time. I had a period when I thought it was a bit tough to blog, but this polish makes me think it's fun again and remind me of why I like nail polish so much.

Let's have some purple next Saturday too, so vote for your favorite polish of the three. 

3 kommentarer :

  1. Galet fint! Jag har också känt att bloggandet har varit mindre roligt senaste veckorna, mest eftersom tiden inte finns. Men så fick jag ett pressutskick från China Glaze i fredags och kände att lusten kom smygande tillbaka. Ska försöka hålla i det nu. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såg att du fick det, riktigt kul och färgerna såg fina ut tyckte jag.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!