onsdag 5 oktober 2016

CND Vinylux - Emerald Lights

Pressutskick

Idag är det grönt som gäller här på bloggen då det är Karins gröna Onsdag.

Jag valde att lacka med CND Vinylux Emerald Lights. Ett underbart skogsgrönt glitter lack. Den här gången gjorde jag som man ska och hoppade över baslack eftersom det finns inbyggt i själva lacket. Jag är förvånad över hur pass bra det funkade på mina något randiga naglar som normalt kräver ridge filler. Plus i kanten där. Dessutom var det mycket trevligt att jobba med. Man kan säkert få det att täcka på ett lager, men jag har två. På det här har jag topplacket som är speciellt för Vinylux lacken.

När det kommer till topplack skulle jag vilja rekommendera två lager, för det här äter upp topplacket rätt fort faktiskt.

Färgen är fantastiskt fin och förutom att det äter lite topplack så är jag riktigt nöjd med det här. Det ingår i en vinter kollektion som heter Starstruck och jag kan mycket väl tänka mig att använda det som jullack.

Press Sample

Since it's Karin's Green Wednesday today I will obvioulsly show you a green polish. 

I chose to paint with CND Vinylux Emerald Lights. A wonderful forest green glitter polish. This time, I did as you are supposed to with these polihses. I jumped using base coat because the polish itself has a built in base coat. I'm surprised how well it worked on my somewhat ridged nails that normally require ridge filler. A big plus from me for that. Moreover, it was very nice to work with. You can certainly get it to cover in one coat, but I have two. And over this I have the special Vinylux topcoat.

When it comes to topcoat, I would recommend two layers, because this eats up the topcoat pretty fast.

The color is amazing and besides eating up some topcoat I am really pleased with this one. It's part of a winter collection called Starstruck and I can very well imagine myself using this as a Christmas polish. 
 

9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!