onsdag 26 oktober 2016

Depend 7 Day - 7098 Silent Forest

pressutskick

Att grönt är skönt vet ni ju säkert allaredan, men en som absolut har koll på detta är Karin som håller i temadagen Grön Onsdag. 

Idag visar jag ett av lacken från Depend 7 Days höstkollektion kallad force of nature, det i min mening inte speciellt skogsgröna 7098 Silent Forest. Jag tycker det har en lite för dammig ton för att vara skogsgrönt. Det här var riktigt bra att måla med och två lager räcker. På bilderna har jag topplack på också.

Det jag däremot kan jämföra det här med är tyst skog, för jag tycker att det här är en rätt lugnande färg även om den inte är så värst varken upphetsande eller unik. Men som sagt jag gillar den ändå.

press sample

It's Wednesday and that means that Karin is hosting Green Wednesday.

Today I show one of the polishes from Depend 7 Days autumn collection called force of nature, and this is the in my opinion not very forest green 7098 Silent Forest. I think it has a little too dusty tone to be forest green. This was really great to paint with and two coats is enough. In the pictures I have topcoat on too.

However I think it is possible to compare it with a silent forest as the name suggest. Because I think this is a rather soothing color even if it is not either exciting or unique. But as I said I like it anyway.
 

8 kommentarer :

 1. Jag skulle kalla den salviagrön, och håller med, lite dammig men fin.

  SvaraRadera
 2. Den är fin, men samtidigt är det en sån färg som jag blir lite uttråkad av på mina egna naglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, det kan jag också bli, men då slängar man dit lite nail art :)

   Radera
 3. Jag tyckte att den var rätt trevlig men kanske inte så skoglik nej.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!