måndag 10 oktober 2016

Depend - 493

pressutskick

Måndag och ganska grått utanför fönsterna, men vad gör väl det. Själv ska jag till sjukgymnasten och försöka få ordning på mitt bråkande knä.

Dagens lack är från Depends höstkollektion Glam Rock, en kollektion med många fina lack enligt mig. 493 är ett brunt skimmerlack, nästan lite åt kopparhållet kan man tycka. Egenskaperna är väldigt bra och två lager räcker. På bilderna har jag topplack på också.

Jag gillar det här lacket, det känns lyxigt på något sätt och jag kan inte för mitt liv förklara varför. Ingen i min resterande familj tyckte det var fint, men det struntar ju jag blankt i.

press sample

Monday and quite gray weather outside the windows, but who cares. I'm going to the physiotherapist and try to get my bickering knee to work again. 

Today's polish is from Depends autumn collection Glam Rock, a collection with many very nice polishes if you ask me. 493 is a brown shimmer, almost leaning towards copper. The formula is very good and two layers is enough. In the pictures I have topcoat on too.

I like this polish, it feels luxurious in some way and I can't really explain why. No one in the rest of my family liked it, but I will do as I usually do. Ignore them and their bad taste. 

4 kommentarer :

  1. Jag tycker det ser fantastiskt ut! Underbar färg och underbar finish! Väldigt höstigt och vackert.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är ett jättevackert lack, det påminner mig om tigeröga!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!