torsdag 6 oktober 2016

Liquid Sky Lacquer - Dance The Night Away

Det blåser som tusan utanför dörren och jag är inte ett dugg sugen på att gå ut. Sitter istället och lyssnar på bok och målar lite naglar.

Liquid Sky Lacquer Dance The Night Away fick jag i min adventskalender förra året så det är väl hög tid att använda det nu. Det här är ett riktigt mörkt blått holo, med ganska starkt holoeffekt. Det har en ganska tjock formula, men absolut ingen jobbig utan jag upplevde att det var smidigt att jobba med. Två lager har jag, tror att man kan klara sig med ett. På bilderna har jag topplack på också.

Jag gillar det här riktigt mycket. Snygg färg, trevlig holo och bra att måla med. Kanon alltså!

Outside the wind is blowing really hard and I'm not at all keen on going out. I rather sit indoors listening to books and painting my nails. 

Liquid Sky Lacquer Dance the Night Away, I got this in my advent calendar last year, so it's high time to use it now. This is a really dark blue holo, with fairly strong effect. It has a fairly thick formula, but absolutely not annoying, I felt that it was easy to work with. Two layers is what I have on. I believe that you could get away with only one. In the pictures I have topcoat on too.

I like this a lot. Nice color, nice holo and good to paint with. Pretty perfect!
 

4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!