tisdag 4 oktober 2016

September Haul

Jag är arbetslös och håller i mina pengar rätt hårt, men jag unnade mig några lack i September. Och jag fick ett fint i present också från en av mina vänner i födelsedagsgruppen. Tanken är att jag ska fortsätta hålla en låg nivå på inköpen. I alla fall tills jag har en stadig inkomst igen. Och helt ärligt så saknar jag nog mer att köpa stämpelplattor än att köpa lack faktiskt.

För övrig så har jag inte med några nail art artiklar i det här inlägget vilket jag inser nu att jag kanske ska ha i fortsättningen.

I'm unemployed right now and I try to hold on to my money pretty hard, but I allowed myself some polishes in September. And I also got one as a gift from one of my friends in the birthday group. The idea is that I will continue to keep a low level of purchases. At least until I have a steady income again. And quite honestly I don't have that much of a problem with that. I miss buying stamping plates more than polishes actually. 

And I realise that I have not included nail art stuff in these posts. Maybe I should do that in the future. 


Zoya Alicia, Troy, Merida 


Zoya Ash, Britta, Finley


Zoya Payton

2 kommentarer :

  1. I love the look of those Zoyas, and I would love to see the nail art stuff as well :)

    SvaraRadera
  2. Jättevackra lack! Jag försöker också att inte köpa så mycket lack. Går rätt bra, precis som du är jag mer sugen på nail art-grejer än vad jag är på att köpa lack. Dekaler och stämplingsplattor köper jag en del men jag försöker tänka till även där, det finns ju annat i livet än naglar:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!