fredag 7 oktober 2016

OPI - Inside The Isabelletway

Pressutskick

Då var det dags för mig att visa det sista lacket jag har ur OPIs Washington DC kollektion.

Lacket heter Inside the Isabelletway och har en färg som liknar mjölkchoklad eller kanske smält mjölkchoklad. Jag upplevde att det här var ett av de bästa av lacken jag provat ur kollektion när det gäller formulan. Inte ett dugg strimmigt och två lager räcker absolut. Torktiden var helt normal och som vanligt har jag topplack på bilderna.

Återigen är det här ett lack som jag blir lite förvånad över att jag tycker är ok. Jag hade inte förväntat mig det och i flaskan ser det rätt tråkigt ut. Färgen är inte någon som blir en favorit, men jag tycker ändå att den är trevlig. Affärsmässig kanske är ett bra uttryck.

Press Sample

So it's time for me to show the last polish I have from OPIs Washington DC collection.

The polish is called Inside the Isabelletway and has a color similar to milk chocolate or even melting milk chocolate. I felt that this was one of the best from the collection in terms of formula. Not a bit streaky and two layers are absolute enough. The drying time was completely normal and as usual, I have topcoat on in the images.

Again this is a polish that I am a little surprised that I think is ok. I was not expecting it and in the bottle it looks pretty boring. The color is not someone who will be a favorite, but I still think it's nice. A perfect business polish is a good explanation.
 

4 kommentarer :

 1. Nja, det här kommer nog inte bli någon favorit, har dock inte testat det än. Men det är inte min typ av brun.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon favorit är det inte här heller, men bättre än jag trodde.

   Radera
 2. It's not my kind of brown either LOL

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!