fredag 30 september 2016

United In Pink!
Imorgon är det den 1a Oktober och jag ville bara ge er en liten vink om att vi som vanligt i Oktober kommer att uppmärksamma Rosa Bandet kampanjen lite extra. 

I år blir det 17-23 Oktober som vi kör vår rosa temavecka. Är ni aktiva på Facebook så finns det en speciell grupp för evenemanget och om ni inte är på Facebook, men är nyfikna på hur det funkar är ni mycket välkomna att maila till mig och fråga. För alla är lika välkomna att delta. Och jag vill också påpeka att man inte alls behöver visa nail art utan rosa lack går precis lika bra. 


Sen vill jag redan nu göra er lite uppmärksamma på en sak jag lärde mig förra året. Och det är att om ni vill köpa Rosa Band, så köp dom direkt från Bröstcancerföreningarna för tyvärr så är dom som säljs med fina mönster inte alls öronmärkta till just bröstcancer utan till cancerforskning i allmänhet. Likadant är det med rosa varor ute i butikerna, men visst all cancerforskning behöver medel, men det känns lite tråkigt att man köper saker i tron att man hjälper till att kämpa mot bröstcancer och så visar det sig att så inte riktigt är fallet. 

Tomorrow is the 1st of October and I just wanted to give you a little hint that we as usual will pay some extra attention to the Pink Ribbon campaign.

This year the 17th to 23d October will be our pink theme week. If you are you active on Facebook, you could join our group for the event and if you are not on Facebook but are curious about how things work, you are very welcome to email me and ask. Because everyone is welcome to participate. And you don't have to do nail art to participate. Pink polishes is just as good. 

The group can be found here: www.facebook.com/groups/703773993017224/


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!