onsdag 7 september 2016

Depend 496 & 497

Pressutskick

Idag är det grön onsdag hos Karin och jag kunde inte låta bli att dyka rakt ner i Depends Glam Rock kollektion.

Först målade jag med det mörkt gröna 497 som är ett krämlack som täcker på två lager. På med ett lager topplack och lät det torka riktigt ordentligt.

Efter det la jag på mallar från Depend och målade delar av naglarna med 496 som också är ett riktigt mörkt grönt lack, men med microglitter och flakies i. Nu la ju jag det över ett annat lack, men jag har svårt att tänka mig att det behövs mer än två lager av det här heller.

Över hela härligheten har jag ett lager topplack vilket behövs då 497 torkade väldigt matt. Bägge de här lacken tilltalar mig enormt mycket. Älskar den murriga gröna färgen och glittret i 496. Två favoriter får jag nog lov att säga.


Press Samples

Today it's green Wednesday at Karins and I could not help but to dive straight into Depends Glam Rock collection.

First I painted with the dark green 497 which is a cream polish covering in two layers. On that one layer of top coat that I let dry really well.

After that I put on templates from Depend and painted parts of the nails with 496 which is also a really dark green polish, but with micro glitter and flakies in. I have this over another polish but I really do belive that you don't need more than two layers of this either. 

I finished with another layer of topcoat since 497 actually dries very matte. Both of these paint appeals to me enormously. Love this kind of dark green polishes and the glitter in 496. I only have praise to say about these. 
 

12 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!