måndag 12 september 2016

OPI - Freedom of Peach

Pressutskick

OPIs höstkollektion Washington DC är högaktuell och jag visar ännu ett lack från den idag.

Freedom of Peach är precis som övriga lack i kollektion ett krämlack. Och precis som dom andra lacken jag provat så var första lagret lite strimmigt, men två lager, sen var det klart och det var ändå bra att jobba med. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack på.

Peach tycker jag inte är helt rätt, hade nog faktiskt inte velat äta en persika med den här färgen. För mig känns det som jag har fått en kolasmet på naglarna. Och kola är ju gott, men jag är inte helt förtjust i det här lacket. Det är något med färgen som inte tilltalar mig. Däremot kan jag mycket väl se det här i någon typ av höst nail art eller skittle med de andra bruntonade lacken från kollektionen.

Press Sample

OPIs Autumn Collection Washington DC is very topical right now and I will show yet another polish from it today.

Freedom of Peach is just like the rest of the polishes in the collection a cream polish. And just like the others that I tried my experience is that  the first layer becomes a bit streaky, but number two does the trick. But it's not hard to work with at all. The drying time was good and in the pictures I have topcoat on.

Peach, hm I don't think that is quite right. I would probably not eat a peach with this color. For me it feels like I have a toffee batter on the nails. And toffee is really nice, but I'm not fond of this polish. There is something about the color that doesn't appeal to me. However, I can very well see this in any type of fall nail art or skittle with the other brown tinted polishes from the collection.
 

6 kommentarer :

 1. Jag tycker det ser rätt fint ut! Men är nog en färg man måste prova själv för att helt kunna avgöra vad man tycker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och jag har sett många inlägg där folk fullkomligt älskar det här lacket, så jag är kanske lite avig.

   Radera
 2. Torkad persika kanske, eller torkad aprikos:) Okej färg men inte riktigt min tekopp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Torkad aprikos är nog inte så dum beskrivning. Och inte min kopp av te heller.

   Radera
 3. LOL so true I wouldn't eat a peach in this color - it's more like a caramel...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!