fredag 16 september 2016

Falling Leaves

Idag är det höst ute och vad passar inte bättre då än en riktigt höstinspirerad manikyr.

På min accentnagel har jag Zoya Purity och övriga är lackade med Zoya Autumn, mönstren till stämplingen kommer från ÜberChic Lovely Leaves plattan och jag har stämplat själva trädet med OPI Squeaker of the House. Löven är sen en mix av Hit The Bottle Drop Red Gorgeous, Hello Buttercup, Midnight Pumpkin och Absinthe Minded.

Enligt mig så är nog det här den finaste manikyren jag gjort på väldigt länge. Älskar färgen på Autumn och stämplingen blev alldeles som jag tänkt mig.

Today I feel like autumn has arrived here in the south of Sweden and what would fit better then a true autumn-inspired manicure then.

On my accent nail I have Zoya Purity and on the others Zoya Autumn, the stamping patterns is from the Über Chic Lovely Leaves plate and I have stamped the tree with OPI Squeaker of the House. The leaves are then a mix of Hit The Bottle Drop Red Gorgeous, Hello Buttercup, Midnight Pumpkin and Absinthe Minded.

According to me this is probably the finest manicure I've done in a long time. I love the color of Autumn and the stamping turned out just as I imagined.13 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!