tisdag 20 september 2016

Zoya - Hunter

Har varit ute på en härlig långpromenad, enda tråkiga var att mobilen dog halvvägs så mina pokemonägg kunde inte kläckas...

Nåväl, idag blir det ett grönt krämlack från Zoya här på bloggen.

Hunter är ett riktigt jaktgrönt lack. Fin formula som täcker på två lager, torkar fort och som är glansig och fin i sig själv, men jag föredrar det ändå med topplack. Så därför har jag ett lager topplack på bilderna.

Det här är absolut en typ av nyans av grönt som tilltalar mig mycket.Det kanske inte är den mest upphetsande färgen, men jag gillar den och den är riktigt bra som bas till nail art också.

Has been out on a lovely long walk, the only sad thing was that my cellphone died halfway so I couldn't hatch my pokemon eggs ...

Well, today there will be a green creme polish from Zoya here on the blog.

Hunter is a true hunting green polish. Smooth formula that covers in two layers, dries quickly and is glossy and fine in itself, but I prefer it anyway with a topcoat. So therefore I have a layer of topcoat in the pictures.

This is definitely a shade of green that appeals to me very much.It may not be the most exciting color, but I like it and it's also a really good base to nail art. 

5 kommentarer :

  1. Den är fin och perfekt till hösten. Visst är den en äldre nyans? I sånt fall tror jag att jag har den någonstans i mina Helmers.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är från 2013 så du kan nog leta lite i samlingen :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!