fredag 1 juli 2016

Nine Zero Lacquer - Spectrum

Hade hoppats på lite fint väder idag, men det får tydligen bli städning istället för att ligga ute och slöa.

Men jag glädjer mig i alla fall åt att det är inofficiell holofredag hos Sminkan och att jag har ett riktigt snyggt grönt lack att visa er.

Idag är det Nine Zero Lacquer Spectrum som jag bjuder på ett härligt ljust grönt lack med snygga regnbågar. Smidigt att jobba med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på också.

Det är ganska gultonat det här lacket vilket kanske inte är det mest smickrande mot min hudton, men det struntar jag fullständigt i för färgen är så härlig och man blir så glad av lacket. Jag gillar det här riktigt, riktigt mycket och känner mig smått ledsen över att jag nu bara har ett till lack att prova från Nine Zero.




 


I had hoped for some nice weather today, but it looks like cleaning the house will be todays event instead of being lazy in the sun. 

But I am happy anyway because it's the unofficial holofriday at Sminkan and because I have a really neat green polish to show you.

Today I show you Nine Zero Lacquer Spectrum a beautiful bright green polish with nice rainbows. Easy to work with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on too.

It has a yellow tone to it which may not be the most flattering to my skin tone, but I don't care cause the color is so lovely and it's one of those polishes that makes you happy. I like this very, very much and I feel somewhat sad that I now just have one more polish from Nine Zero in my untried box. 

9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!