onsdag 6 juli 2016

Depend Stamping

Pressutskick

I förra veckan dök det ner en låda proppfull med nail art saker från Depend och bland dom grejerna bl.a stamping kit och stampinglack. Givetvis var det de grejerna som jag var mest nyfiken på och ville testa först.

Kittet består av stämpel, skrapa, två stämpellack och två mönsterplattor och lackförpackningen jag fick har svart, vitt och silverlack.

Det jag har använt mig av är plattan från kittet och den vita stämpelfärgen. Stämpeln som följer med är väl helt ok, men jag gillar mina marshmallow stämplar så mycket bättre så jag har använt mig av en sådan istället.

Lacket som jag stämplat över är Depend 486. Mönstren på plattan var bra etsade och plockades lätt upp av stämpeln och jag gillade lacket riktigt mycket också. Jag har inte testat det över mörkare färger än, men tror att det borde vara tillräckligt täckande även för att användas så.

Allt som allt så är jag riktigt nöjd med produkterna. I lådan fanns även en annan platta som säljs för sig själv som ser ut att ha många fina mönster.

De här varorna finns hos Åhlens och vissa parfymerier. Kittet kostar 139:- och stämpellacken 69:- vilket jag tycker är rätt överkomliga priser.

 


Press Sample

Last week I got a big box crammed with nail art stuff from Depend and among the things in it was a stamping kit and stamping polishes. Naturally, it was those things  that I was most curious about and wanted to test first.

The kit consists of stamper, scraper, two stamping polishes and two stampingplates and the package with stamping polishes that I received has a black, white and silver polish.

What I have been using for this manicure is one of the plates from the kit and the white stamping polish. The stamp that comes in the kit is a ok, but I like my marshmallow stamps so much better so I am using such instead.

The polish that I stamped over is Depend 486. The patterns on the plate was well etched and picked up easily by the stamp and I liked the polish very much. I have not tested it over darker colors yet, but believe that it should be opaque enough to use of such too..

All in all, I'm really happy with the products. There was another stamping plate in the box that is sold by itself that looks to have many nice designs as well.

These products are available at Åhlens. The kit costs 139 SEK and the set with stamping polish 69SEk which I think is pretty affordable.

3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!