torsdag 21 juli 2016

Golden Oldie Challenge - White


Nu blev det visst en liten bloggpaus igen, men nu har jag ny dator som förhoppningsvis gör att det går lite lättare och fortare att kunna redigera bilder. Däremot kan jag inte lova helt säkert att det inte blir mer små pauser, Det där med semester kan göra mycket konstigt med ens rutiner!

Men, den här veckan är det i alla fall dags för att visa vita lack i vårt Golden Oldie Challenge och jag har plockat fram mitt absoluta favoritlack av mina vita. Det jag använder så fort jag behöver vitt till nail art eller som bas till neoner eller andra lack.

Zoya Purity är ett vitt krämlack som går att få täckande på ett lager om man tar något tjockare, men jag har två lager och topplack på bilderna.

Jag har börjat gilla vita naglar mer och mer och det här lacket är riktigt bra att jobba med så det är och förblir nog ett tag min vita favorit.

Well it became a bit of a blog break again, but now I have a new computer that will hopefully make it work a little easier and faster to edit images. However, I can not promise for sure that there wont be any more breaks, Vacation does funny things with your routines!

However, this week it's time to show white polishes in our Golden Oldie Challenge and I have picked up my absolute favorite of my whites. The one I use whenever I need a white to nail art or as a base to neons or other polishes.

Zoya Purity is a white cream polish which is possible to get opaque in just one layer if you use a thicker one, but I have two layers and top coat on in the pictures.

I've started to like white nails more and more and this polish is really great to work with so I think it will remain my favorite for a while. 3 kommentarer :

  1. Att jag inte har det här än... Konstigt.

    SvaraRadera
  2. Ser ut som en fantastiskt snygg och krispig vit! Jag gillar verkligen vita naglar så tummen upp för denna!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!