lördag 30 juli 2016

Reader's Choice - A-England Spirit Of The Moors

Jag är supertrött, det där med att sluta på jobbet tog på krafterna plus att jag varit iväg större delen av dagen. I och för sig på trevligheter, men ändå jag är så grymt trött att jag inte trodde jag skulle orka fixa ett inlägg idag, men det gjorde jag till slut ändå.

För läsarnas val är ju det inlägg som jag själv tycker är roligast i veckan. Så det gav mig lite energi att plocka bort mitt vackra röda lack och byta det mot ett lika vackert blått i stället. 

Vinnaren från förra veckan är A-England Spirit Of The Moors. Ett ganska knallblått lack med subtil holoeffekt i. 

Det här är faktiskt det allra första lacket från A-England som jag upplever har lite holosjuka. Alltså att färgen gärna vill dras med av penseln om man inte är försiktig när man målar. Problemet är lätt avhjälpt genom att ta något tjockare lager redan från början, men jag blev ändå lite förvånad. 

I slutänden räckte i alla fall två lager och på bilderna har jag topplack på. 

Som jag skrev så är det här en fantastisk blå färg. Återigen en sån där färg som jag gärna sträcker mig efter när jag blir osäker på vad jag egentligen är sugen på att bära. 

Till nästa veckan blir det lila lack att välja bland. 
I'm super tired, quitting on the job took more energy than I could ever imagine plus I been away most of the day. Doing nice things, but I'm so cruelly tired that I didn't think I would be able to fix a post today, but I did eventually anyway.

Because readers' choice is the post I think is the most fun to do in the whole week. So it gave me some energy to remove my beautiful red polish and replace it with an equally beautiful blue instead.

The winner of last week's reader's choice is A-England Spirit Of The Moors. A fairly bright blue polish with a subtle holo.

This is actually the very first polish from A-England I experienced had a little holo sickness. You know when the polish is dragged with the brush and leaves bald spots if you are not careful while painting. The problem is easily remedied by taking slightly thicker layers from the start, but I was still a little surprised.

In the end two layers was enough and in the images I have topcoat on.

As I wrote, this is a stunning blue color. Again, one of those colors that I like to reach for when I'm not sure what I really fancy to wear.

For the next week there will be purple polishes to choose from.

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!