tisdag 26 juli 2016

KB Shimmer - Ruby

Igår var första jobbardagen efter semestern och även första jobbardagen på sista veckan på jobbet jag har nu. Jag tänker vända blad i boken och gå vidare efter mer än 10 år på samma ställe.

Och när det är sista veckan måste man ju ha riktigt snygga naglar, dessutom är det ju fortfarande min födelsedagsmånad och jag har liksom sparat på det här lacket tills dess.

Lacket är KB Shimmer Ruby som är en del i Birthstone kollektionen som släpptes i Januari. Ruby eller Rubin på svenska är Julis månadssten och även månadslack. Ett körsbärsrött lack gjort av metallflakes. Så smidigt att jobba med och täcker på två snabbtorkande lager. På bilderna har jag topplack också.

Jag gillar rött, jag är född i Juli så det här är nästan som gjort för mig faktiskt. Jag tycker det är helt fantastiskt vackert. Ni skulle bara se hur det glimmar i solen. Tyvärr har jag inga mer från den här kollektionen och mer lär det inte bli just nu heller då jag som snart arbetslös måste hålla ner lite på mina inköp.Yesterday was the first working day after my summer vacation and also the first working day of the last week at my job. The book of my life will turn into a blank page full of opportunities and move on after more than 10 years at the same work.

And when it's the last week I must of course have really nice nails and it's still my birthday month and I have saved this polish for this.

The polish is KB Shimmer Ruby which is a part of the Birthstone collection that was released in January. Ruby is July's birthstone and also the polish that represents this month. A cherry red polish made by metallflakies. So easy to work with and covers in two quick-drying layers. In the pictures I have topcoat on too.

I like red, I was born in July so this is almost like custom made for me. I think it's absolutely stunningly beautiful. You should see how it glitters in the sun. Unfortunately I have no more from this collection and will probably wont get more either right now since I soon will be unemployed and must cut down on polishbuying. 

10 kommentarer :

 1. Fint lack. Och vad spännande med ett nytt jobb! Hoppas att sista veckan blir bra!

  SvaraRadera
 2. Only thing that I can think of: Dorothy's Ruby Slippers <3

  ;)

  SvaraRadera
 3. Kan bara föreställa mig hur fint det där är på riktigt!
  Spännande att bryta loss efter 10 år, vet du redan nu vad du vill göra framöver?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte riktigt. Just nu vill jag ha ett jobb där jag inte sitter fast i en telefon hela dagarna.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!