söndag 24 januari 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Purple #3

English version under the pictures.

När en ny månad börjar och så även ett nytt tema i The Nail Challenge Collaborative tänker jag alltid att det är ju lugnt jag har gott om tid på mig att ordna med det här, men varje månad så sitter jag sista veckan och konstaterar att oj då, nu är ju månaden nästan slut och jag har inte visat fyra manikyrer på valt tema!

Så även denna gången för det är ju faktiskt bara en vecka kvar på Januari och jag visar idag manikyr nr 3 så en till bör dyka upp denna veckan.

Min tanke var att det inte bara skulle bli stamping bland dom fyra manikyrerna, två har ju redan varit sådana även om dom har varit av olika typ av stamping, så idag blir det en dotticure istället.

Jag har valt att ta det ljust lila China Glaze Sweet Hook som bas, en lack som jag för övrigt nästan använt upp flaskan av, prickarna är sen gjorda av NYX Girls Between Mauve and Purple och Zoya Monica.

En gullig manikyr där jag tycker att färgerna blev riktigt bra tillsammans.
When a new month begins and also a new theme in The Nail Challenge Collaborative I always think that it's cool, I have plenty of time to fix this. And then it's the same every month. I sit and realize that oops it's the last week of the month and I have not showed four different manicures on the chosen theme!

So, the last week of January starts tomorrow and by showing manicure #3 today that means that one more purple manicure will show up later the upcoming week. 

My thought was that it would not only be stamping among the four manicures, two have already been such even if they have been of different types of stamping, so today there will be a dotticure instead.

I have chosen to take the bright purple China Glaze Sweet Hook as a base, a polish which I actually almost have used up the whole bottle of, and the dots are then made of NYX Girls Between Mauve and Purple and Zoya Monica.

A cute manicure where I think the colors looks really good together.


9 kommentarer :

 1. Oh, this is so sweet and perfect for spring...

  SvaraRadera
 2. lovely! dotticures are always the cutest manicures, and the colour you used as a base is so delicate and sweet ♥ !

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag är likadan, tror alltid att jag ska kunna lägga ut inläggen ungefär 1 i veckan men så sitter jag där sista veckan med minst 2 inlägg som måste till. Och precis som du har jag lätt att välja stämpling, så det är kul när man tar sig tid att använda en annan teknik :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är man hopplös. Likadant varenda månad och ändå lär man sig inte!

   Radera
 4. Super fint, perfekt färg kombo

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!