lördag 23 januari 2016

Reader's Choice - Powder Perfect Ghostlike Charm

English version under the pictures. 

Det första jag gjorde när jag hade ätit frukost imorse var att klä mig varmt och ut och fota soluppgången bakom snöklädda träden. Det är så gudomligt vackert ute och idag var det inte så fruktansvärt kallt heller.

Sen satte jag mig och målade med dagens läsarnas val lack, så det är nylackat jag bjuder på idag. Lacket är Powder Perfect Ghostlike Charm från Color4Nails Holiday Box 2015. Ett gråbrunt holo som även har guldskimmer.

Det här var riktigt trevligt att måla med och täcker utan problem på två lager. Torktiden var också bra. På bilderna har jag topplack på också.

Färgmässigt så skulle jag kalla det här för jordtonat eller neutralt, men sen har det ju tillsatts en jättevacker holoeffekt och ett skimmer på det. Så även om färgen är neutral, så skulle jag inte kalla lacket för det. Nä, det är en riktig lite pärla måste jag säga. Powder Perfect är fantastiskt duktiga på att göra gråa, bruna och lite ljusare färger intressanta, men ändå behålla den lite nedtonade stilen.

Jag gillar det här massor och faktum är att jag dras lite till den här typen av lack just nu. Lite svalare, nedtonat, lugna lack.

Veckans omröstning är med lack som random.org har valt ut åt mig.

The first thing I did when I had eaten my breakfast this morning was to dress warm and go out and take pictures of the sunrise behind the snow-covered trees. It is so divinely beautiful out there and today it wasn't so horribly cold either.

Then I sat down and painted with today's readers' choice polish so this is really fresh pictures. The polish is Powder Perfect Ghostlike Charm from Color4Nails Holiday Box 2015. A brown/grey holo which also has a gold shimmer.

This was really nice to paint with and covers without trouble in two layers. The drying time was also good. In the pictures I have topcoat on too.

Color wise, I would call this earth toned or neutral, but then it also has this beautiful holo and a very nice shimmer to it. So even if the color is neutral, I would not call the polish that. Nah, it's a real jewel, I must say. Powder Perfect is incredibly talented at making gray, brown and a little lighter colors interesting, but still keep it toned down.

I like this a lot and for some reason I'm really drawn to this type of colors right now. The earthtoned, calm, cooler polishes. 

Random.org has helped me pick the polishes for this weeks poll. 

5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!