fredag 29 januari 2016

Glitter Gal - Off Your Rocker

Lite färgglatt så här på fredagen är väl inte fel. Dagens lack är ett av dom min man och son valde ut till mig i min adventskalender. Ett lack som jag kanske kunde valt ut själv också.

Det här är Glitter Gal Off Your Rocker ett ganska skarpt rosa krämlack. Färgmässigt så gillar jag att det är lite skarpare i tonen. Den här typen av rosa är helt ok och jag tycker bättre om det här än t.ex China Glaze Don't Mesa With My Heart som jag visade för ett tag sedan just av den anledningen till att det är lite mer klös i detta.

Däremot så blev jag lite förvånad över att det blev så pass strimmigt när man målade med det som det blev. Jag insåg efter jag lagt på topplacket att jag nog skulle tagit ett lager till. På bilderna är det två + topplack. Det var nästan lite jellykänsla på det.

Torktiden var helt ok, men som sagt det var inte den bästa formulan och eftersom färgen inte på något sätt är unik så tror jag det finns bättre varianter där ute.
 


Lets kick this Friday of with some color. Today's polish is one of those my husband and son chose for me in my Advent calendar. A polish that I could maybe have selected for myself as well.

This is Glitter Gal Off Your Rocker a quite sharp pink cream polish. Color wise, I like the fact that it is a little sharper in tone. This type of pink is quite ok and I do like this better than  China Glaze Don't Mesa With My Heart that I showed some time ago precisely for the reason that it's a little more oumph in this.

However, I was a little surprised that it became pretty streaky when I painted with it. I realized after I had put on my topcoat that I probably should have taken another layer. In the pictures there are two + topcoat. It was almost a little jelly feeling to it.

The drying time was ok, but as I said it was not the best formula and because the color isn't in any way unique I think there are better versions out there.

7 kommentarer :

  1. Det ser jättefint ut, härlig knalliga färg! Och färgglatt en fredag är verkligen inte fel. Herregud vad trött jag varit denna veckan, är så glad att det är fredag!

    SvaraRadera
  2. Färgen är ju helt underbar! Tråkigt att formulan inte var detsamma..

    SvaraRadera
  3. It's kind of cute - it's a good thing the top coat fixed the problem..

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!