tisdag 12 januari 2016

Celestial - Under Full Moon Light

English version under the pictures

Idag tänker jag visa ett av lacken som var med i Color4Nails Holiday Box. En LE box som jag lyckades roffa åt mig en av.

Det första ut av dom här är Celestial Under Full Moon Light. Ett lack som jag inte har en aning om hur jag ska beskriva faktiskt. Vid första anblicken i flaskan så ser det nästan brunt ut. När jag först målade på naglarna så blev det med åt aubergine hållet. Med ett härligt inslag av holo och lite glitter också. Ja, det finns faktiskt lite av varje i det här lacket.

Det var smidigt att jobba med och täcker bra på två lager. Torktiden var också bra. På bilderna har jag topplack på.

Alltså det här är ju egentligen ett väldigt fint lack och absolut unikt i min samling, men jag är nog inte riktigt övertygad om att det här är min grej faktiskt. Snyggt, ja, men inte något som jag blev överförtjust i. Tyvärr.
 


Today I will show you one of the polishes that was in Color4Nails Holiday Box. A LE box that I managed to grab one of.

The first one out is Celestial Under Full Moon Light. A polish that I don't have a clue how to describe really. At first glance at the bottle I thought it was kind of brown but when I started to paint the nails it looks more on the eggplant direction. With a glorious holo and a some glitter too. Yes, there is actually a bit of everything in this polish.

It was easy to work with and covers well in two layers. The drying time was also good. In the pictures I have topcoat on.

So this is actually a very beautiful polish and absolutely unique in my collection, but I'm not really convinced that this is my thing, actually. Neat, yes, but not something I was thrilled about. Unfortunately.

9 kommentarer :

 1. Wow! This is something worth checking out. Love the color and the holo glittery effect. A must try!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's really not my color, but it still pretty.

   Radera
 2. Bronslila! Älskar det! Mycket unikt och fantastiskt snyggt!

  SvaraRadera
 3. It really is difficult to pinpoint!!

  SvaraRadera
 4. Say what??? Hur kan du inte vara överförtjust i detta??? Det ser ju helt uuuuunderbart ut! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är underbart, men ännu mer underbart på någon annan skulle jag tro.

   Radera
 5. Svar
  1. Det är ju just det här som är så kul med lack att något som inte faller mig i smaken är så uppskattat av andra.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!