måndag 4 januari 2016

Red & Gold

Idag tänkte jag att det var dags med något annat än topplistor och att faktiskt visa manikyren jag hade på Julafton.

För mig är röda naglar nästan ett måste vid jul och guld och silver glitter är också jul för mig. Så jag plockade fram ett av mina absoluta favoriter bland röda lack nämligen A-England Perceval som jag sen la en enkel glittergradient med hjälp av Rainbow Honey Judgement Bolt på.

Jag tycker att det här blev en perfekt julmanikyr!Today I thought it was time to have something other toplists here and I thought it was a good idea to show you the manicure I wore on Christmas Eve.

For me, red nails is almost a must at Christmas and gold and silver tinsel is also Christmas for me. So I picked up one of my absolute favorites among red polishes namely A-England Perceval and then I added a simple glittergradient using Rainbow Honey Judgement Bolt over it. 

I think this turned out as a perfect Christmas manicure!

7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!