fredag 15 januari 2016

Superficially Colorful Lacquer - Eye Of The Storm

English version under the pictures.

Det finns hur många Indiemärken som helst där ute på marknaden känns det som och jag tycker jag ser nya märken nästan varje dag, men ett märke som i alla fall jag tycker får lite för lite uppmärksamhet är Superficially Colorful Lacquer.

Märket har funnits i ca två år tror jag och även om jag inte gillat alla lack jag testat därifrån så har det aldrig varit för att det varit dålig kvalité oh nej, det har funnits några som jag inte tyckte om färgen på när jag väl målade med det själv.

Det jag visar idag heter Eye Of The Storm och jag tror att jag faktiskt vann det här vid något tillfälle i en giveaway. Det här är ett riktigt mörkt blått lack, mer åt jeansblått än marin skulle jag säga. Det är inte ett holo, men det finns absolut prismatiskt glitter i det.

Jag blev dock något förvånad över att jag faktiskt behövde tre lager för att känna att det här täckte ordentligt. Dock var det smidigt att lacka med även om det inte var supersnabb torktid, men inte något som inte lite topplack kan fixa.

Allt som allt så är det här ett väldigt fint lack. Absolut inget unikt, men jag gillar färgen och tycker speciellt den är kanonsnygg nu när naglarna är något kortare.
 


There are so many Indie Brands out there on the market and it almost feels like I see new brands every day, but one brand that I personally think do get a bit too little attention is Superficially Colorful Lacquer.

The brand has been around for about two years I believe, and although I have not liked all the polishes I've tried from them there has never been because it was poor quality oh no, there have been some that I didn't like the color of on my nails but nothing worse than that. 

The one I show today is called Eye Of The Storm and I believe that I actually won this at some point in a giveaway. This is a really dark blue polish more to jeansblue than marine I would say. It's not a holo, but there is absolutely prismatic glitter in it.

However, I was somewhat surprised that I actually needed three coats to feel that this covered properly. But, it was easy to paint with, even if it was not super fast drying but not something that a good topcoat wouldn't fix.

All in all, this is a very nice polish. Absolutely nothing unique, but I like the color and I think it looks pretty great on my at the moment pretty short nails. 

5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!