onsdag 7 januari 2015

OPI - Do You Have This Color In Stockholm?

Jag vill på en gång påpeka att jag behandlat dom här bilderna lite grann för att försöka få färgen mer verklighetstrogen. Men om jag skulle fått den helt som jag tycker att den ser ut på naglarna så hade bilderna blivit helt åt pipsvängen kan jag säga.

OPI Do You Have This Color In Stockholm? är Lila eller kanske mer blurple, den är i alla fall inte blå som mina bilder visade den. Ett inte alltför sällsynt problem med bilder på just lila lack. Ett fint krämlack som på första lagret kändes som ett jelly. Tunt och definitivt inte täckande. Andra lagret förvånade mig genom att få det helt täckande. Positiv överraskning. Det torkade fort och på det hela har jag ett lager med Digital Flash.

Färgen är fin, men kanske inte precis upphetsande. Jag tror faktiskt att jag köpte lacket mycket för namnet skull. Men ett trevligt krämlack kan man ju alltid använda till nail art.


I want to start by saying that I have editet the color of these photos a little bit to try to make the color look more like it does IRL. But if I would have edited it completely as I think it looks on my nails the the images would have become really strange. 

OPI Do You Have This Color in Stockholm? is purple or maybe more Blurple, it is certainly not blue like my pictures turned out. A not too rare problem with images of purple polishes. A nice cream polish that on the first layer felt like a jelly. Thin and definitely not covering. The Second layer surprised me by getting it completely opaque. A positive surprise. It dried quickly and on top I have a layer of Digital Flash.

The color is nice, but maybe not exactly exciting. I actually think I bought this polish because of the name. After all I am Swedish :) But a nice cream polish can always be used for nail art.

17 kommentarer :

 1. Jag tänkte också köpa det för namnets skull, men till sist valde jag bort det ändå. Fast jag skulle behövt några fler jellysar, kanske var dumt dårå...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte om du var ute efter jellysar för det här är mer creme skulle jag nog vilja säga. Det täcker för bra på andra lagret för att vara jelly.

   Radera
 2. It's nice that it did cover in two coats, those jelly's can be tricky :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. They really can and I normally don't like jellyfinish but this is so much more creme or crelly.

   Radera
 3. Snygg färg, känns som om de flesta bloggare som visat detta, har haft "problem" att få färgen rätt från första stund. Och JA, tycker också att du ska göra statistik-inlägg ;) ;) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske blir ett statistik inlägg lagom till 3-års dagen ;) Lila är ju knepigt och jag surfade runt och hittade egentligen inga foton som jag tyckte var riktigt ok.

   Radera
 4. Fin färg :)
  Jag gillar namnet, kanske ska köpa det endast pga det

  SvaraRadera
 5. Superfin färg! Jag har velat köpa det här lacket ett långt tag nu, mestadels för namnet haha :)

  SvaraRadera
 6. Fint! Det här var ett av lacken jag var mest sugen på ur kollektionen, och fortfarande står det otestat av okänd anledning!

  SvaraRadera
 7. Fint lack men egentligen inget wow. Jag har det inte men det känns som jag verkligen borde köpa det för namnets skull! Jag brukar försöka undvika att köpa lack för namnens skull men just sin hemstad kan man ju liksom inte dissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, något wow är det inte. Ett standardlack skulle jag vilja säga.

   Radera
 8. Det är ett fint lack och ja, namnet gör det extra värt att ha helt klart:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!