tisdag 6 januari 2015

Black Snow!

En sak som jag tänkte försöka bli bättre på är att utnyttja den manikyren jag redan har till att göra nail art på. Tänk så mycket enklare det är att få till manikyrer till inlägg om man gör så och vad mycket roligare det blir även för er som läser. För oftast är det ju faktiskt så att dom inläggen som innehåller någon typ av nail art får mest sidvisningar och kommentarer.

Så därför fick jag för mig att göra en svart snö manikyr av Cirque Sani som jag visade igår. Jag fick i mellandagarna hem tre nya MoYou London plattor var av en var Festive 02 som innehåller en salig massa versioner av snöflingor. Denna måste givetvis testas.

Jag har använt mig av Mundo De Unas svarta stämpellack. Ett fantastiskt bra lack som inte smetar av sig när man lägger på överlacket, men som tyvärr luktar riktigt illa. Tycker jag i alla fall.

Nail art behöver inte alltid var så mycket eller komplicerat heller för den delen. Just den här manikyren tycker jag om för att det blev alldeles lagom med mönster, men ändå något alldeles extra.
One thing I thought of trying to get better at is to utilize the manicure I already have on to do nail art on. Think how much easier it is to get posts to publish and how much more fun it gets even for those of you who are reading. For it is a fact that those postings that contain any type of nail art gets the most page views and comments.

So I got this idea to do a black snow manicure over Cirque Sani that I showed yesterday. I got some new MoYou London plates right after Christmas and one of them were Festive 02 which contains an eclectic bunch of versions of snowflakes. This must of course be tested.

I have used Mundo De Una's black stamping polish. A fantastic polish that doesn't smudg when you put the top coat on, but unfortunately smells really bad. I think that any way.

Nail art need not always be much or complicated either for that matter. With this manicure I like that it isn't  so much pattern but still something special.

19 kommentarer :

 1. This looks really beautiful - it's a super combo!

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Lite oväntat med svart snö men det funkar mot silvret :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just att det var överraskande gjorde att det blev snyggt tycker jag.

   Radera
 3. Enkelt och stilfullt, väldigt tjusigt! :-)

  SvaraRadera
 4. I love the base you've started with, so gorgeous!

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt! Har hört av många att MDU luktar riktigt gräsligt, och att de inte ens anger vad som är i dem. Inget 3-free där mao, vore det vanliga saker i så skulle de ju skriva ut om man säger så.. Är dock ändå sugen på att köpa ett gäng, fast kommer antagligen sitta med fönstret öppet med just dom..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom luktar riktigt illa. Och nej det står inte vad som är i. Luktar mest som målarfärg och inte den vattenbaserade om vi säger så.

   Radera
 6. Snyggt med svarta snöflingor

  SvaraRadera
 7. Superfint, snöflingorna passade kanon på Sani!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände ganska snabbt att jag ville göra något med svart på och det här blev kanon faktiskt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!