söndag 11 januari 2015

Stamping on Omaticaya!

Även om Nail Art Sunday inte finns just nu så kände jag för att visa lite Nail Art idag. Igår fick ni ju se underbara Superficially Colorful Lacquer Omaticaya och jag skrev ju för ett tag sedan att jag skulle börja göra mer nail art på befintliga manikyrer så därför slängde jag på lite stamping på det här lacket.

Mönstret kommer från MoYou London Back to the 70s 01 och jag använde mig av Lustré Platinum för att få silverfärgen.

Det här har jag trivts bra med, men nu måste jag tyvärr ta av det för städningen kostade visst mig en nagel så nu blir det att klippa ner dom igen.
Although Nail Art Sunday is depleted is still felt like showing you som nail art today. Yesterday, you got to see the wonderful Superficially Colorful Lacquer Omaticaya and I wrote a while ago that I would start doing more nail art on existing manicures so therefore I threw on some stamping on this polish.

The pattern comes from MoYou London Back to the 70s 01 and I used Lustre Platinum to get the silver color.

I have enjoyed wearing this manicure, but unfortunally my house cleaning cost me a nail so I have to take it of and cut the nails down again.

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!