torsdag 1 januari 2015

Lustré - Barossa & Platinum

Utskickat för recension

Nytt år och nya utmaningar! Vad vill jag få ut av bloggen det här året då? Tja, förhoppningsvis så kommer det till lite nya läsare. Även om det just nu är Instagram som ökar mest. Vilket också är mycket trevligt, men det kan aldrig ersätta att faktiskt läsa ett inlägg med en riktigt recension tycker jag.

Vad har jag mer för planer då? Jo, jag hoppas att det kan bli lite mer nailart och att jag även kan vara lite mer avslappnad i mitt förhållande till att blogga. Jag hoppas och tror att jag har tillräckligt med trogna läsare för att kunna slappna av och inte känna att jag måste ha ett inlägg varje dag även om det är mitt mål.

Nåväl, jag hälsar alla välkomna till ett nytt år med mig på Lacky Corner.

Mitt första inlägg blir både swatch, nailart och faktiskt ett tack till Katarina på Edgy Polish som tror på mig och låter mig få ha förmånen att swatcha lack då och då åt henne. Just dom här lacken kommer från ett för mig nytt märke som heter Lustré Nail Varnish. Ett Australiensiskt märke.

Dom här två lacken, för jag valde faktiskt att visa dom i ett och samma inlägg heter Barossa och Platinum. Barossa är ett mörkt lila (fast på Edgys sida står det mer vinrött) med ett fint skimmer i. Platinum är ett silvermetallic lack.

Jag blev inte riktigt kompis med korkarna på dom här flaskorna. Dom är väldigt lika många av HM:s flaskor med en ganska bred smal kork som är lite knepig att hålla i när man ska måla. Lacken i sig var något lite tjocka, men gick ändå smidigt att jobba med och en väldigt bra sak med tjockleken var att åtminstone Barossa funkade utmärkt att använda till stamping.

Bägge täckte på två lager och torkade snabbt och bra. Jag gillar verkligen bägge dom här färgerna och som kombinerat blev dom dessutom väldigt bra.

Mönstret kommer från en Vivid Lacquer platta med nr 014.

Allt jag använt till den här manikyren inklusive Bas och topplack från Nail Pattern Boldness går att köpa hos Edgy Polish. 


Sent to me for review

New year and new challenges! What do I whish to achieve with this blog this year then? Well, hopefully some new readers will turn up. Although Instagram is currently the fastest growing social media that I'm on right now.  Which is also very nice, but it can never substitute for actually reading a post with a real review, I think.

What more plans do I have? Well, I hope to show some more nail art and also that I will have a little bit more relaxed relationship to blogging. I hope and believe that I have enough loyal readers to be able to relax and not feel that I must have a post every day even if it is my goal.

Well, I welcome you all to a new year with me at Lacky Corner.

My first post will be both swatch, nail art and actually a thank you to Katarina on Edgy Polish who believes in me and let me have the privilege to swatch polishes for her. The ones I am showing today comes from a for me new brand called Lustré Nail Varnish. An Australian brand.

These two polishes, because I actually chose to display them in one post, is called Barossa and Platinum. Barossa is a dark purple (though in the describtion on Edgys site, it says burgundy) with a fine shimmer. Platinum is a silver metallic polish.

I was not really that happy with the corks on these bottles. They are very similar to many of HM's bottles with a pretty wide and narrow cork that is a bit tricky to hold when you want to paint. The polish was a bit on the thicker side, but still easy to work with and a very good thing about the thickness was that at least Barossa worked great for stamping.

Both covered in two layers and dried quickly. I really like both of these colors and combined they became great.

The pattern is from a Vivid Lacquer plate number 014.

Everything I've used for this manicure including base and top coat from Nail Pattern Boldness can be bought at Edgy Polish.

11 kommentarer :

 1. Roligt att se det märket på naglarna, har kollat på dem hos Edgy!

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Kul med nya märken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Jag älskar att testa nya märken.

   Radera
 3. Fantastiskt vackert, gillar färgerna skarpt

  SvaraRadera
 4. Vilket superläckert sätt att bära dem på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev så himla nöjd med den här manikyren.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!